Sista Juni

Sitter just nu på hotellrummet och glor på tv medans dom andra är ute vid Kungsholmen tror jag, ganska skönt att vara själv ett tag hehe. Idag tog vi en båttur ut till Vaxholmen, käka pizza där och stekte i värmen, åkte tillbaka nångång runt 6. Jag är lika död idag så mamma gick och köpte goda baguetter förut. men nu måste jag ta tag i mitt liv, kan inte sitta som en idiot på hotellrummet när jag är i huvudstaden liksom ;) Tänkte börja med en dusch! Förlåt för dålig uppdatering av bilder, men blir svårt eftersom blogg.se aldrig kommer igång med sin app, illa.

Kungsgård i höst

Yees kom in på kungsgård ekonomi inriktning juridik! Hade höjts med 20 j*vla poäng från i våras men eftersom jag hade höjt mig med 4 vg så kom jag in! Härligt säger jag. Hihi måste även säga tack till min granne Lotta som gick in och kolla vad jag kom in på eftersom jag fortfarande är i stockholm. Puss

Hotellfrukosten

Heej, igår va det gröna Lund som gällde! Åkte precis allt med syster, fuck fritt fall hehe.kom till hotellet runt 10 igår och va helt död. Har även jätte ont i mitt knä, inte bra :( idag ska vi till vaxholm, mysigt! Men imorgon är det shopping på G! Nu måste jag käka min frukost, puss är föresten super nöjd med min iphone 4 :)

vit iPhone 4 köpt!

Somsagt så köpte jag en vit iPhone 4 igår och även en keps, men endast för att dölja mitt sår läkaren skärde i mitt ansikte. Vet inte hur det ska gå med en keps på Gröna lund imorgon men det löser väl sig! ;) btw tack mamma.





hur det gick hos läkaren

Förlåt för seeg uppdatering men sov i båten inatt och ni kanske undrar hur det gick hos läkaren? Ah somsagt vi åkte till hudkliniken i Linköping och det tog ca 2 timmar där, dom tog flera blodprov, dom tog även ett prov i mitt ansikte så dom skärde ut en bit från min panna, inte så kul att gå runt med det i sommar kanske.. men då vet ni varför jag ser ut som jag gör och kan ju säga att det är jobbigt som f*n. men provresultaten kommer Första Augusti. Det kan troligen vara nån sjukdom som gör att jag inte får vara i solen, och jag är ju precis inte den tjejen som undviker solen annars! men får bara ha starkt solskydd i sommar och leva livet ändå! :)

Nu är jag allafall hemma och imorgon åker vi till Stockholm i 2 nätter. Skriver mer om det ikväll, nu ska jag fixa med min nya iPhone!! PUSS



bilder tagna av mig och Therese

Här är några av favoriterna från igår, härliga!










you are my dream

Sitter här i sängen och fixar med fina bilder som jag tog med syster igår. Dom kommer upp senare ikväll troligen. Imorgon blir det att gå upp vid 7 för att sedan åka till Linköping till hudkliniken med mamma. Efter det åker vi ut till båten, eller så stannar jag hemma 1 natt, får se hur det blir imorgon.

Åh måste även säga att Justin Bieber är snygg snygg snygg, världens grymmaste kille! skulle göra vad som helst för en dag med han. sjukt att man aldrig kommer få träffa han,men är stolt över det han gör och han förtjänar att få leva sin dröm. Han är inte bara grym på att sjunga, utan allting.


johanna redigerar

Oftast brukar jag inte redigera mina bilder men ibland händer det och här får ni för och efter bild på hur mina redigeringar brukar se ut! :)

före


efter


black and white





uppdatering med bilder

Vill bara påminna om att bilder jag lägger upp på min blogg är inte tillåtna att kopiera.
Bilderna är från midsommar!

Lövsta slott



Linghem



mobilblogg från tältet

Jag vaknade för en timma sen och gick ut och åt frukost på berget eftersom solen var framme , la mig ner ett tag och sola @en känner jag en jävla regndroppe och så öppnar sig hela himmlen, härliga väder! Sitter dessutom i tältet som jag och syster sov i inatt, men vill faktiskt till båten nu och ladda datan, men vägrar att bli blöt, åh ifall det börjar åska kastar jag mig i jollen haha. Hoppas det är fint väder hemma ;) jag kommer hem runt 7 idag och då kommer det upp massa bilder, missa inte! Puss

båten time

Igår kom vi hem runt 1 och jag somna efter en stund, vakna runt tio idag och precis tagit ett bad. Om nån timma åker vi iväg till båten och sen vidare till Sanden troligen. Kommer säkert mobilblogga ifall inte batteriet tar slut, men annars kommer jag hem imorgon kväll efter jag åker med mamma till Linköping på måndag morgon och kollar upp mina sår/utslag i ansiktet.

Hoppas ni hade en bra midsommar igår, jag hade det härligt med folket ute i Linghem, grilla, bada, åkte moppe, tog massa kort med systemisen som kommer imorgon, PUSS




ute i linghem

Sitter just nu på en gård ute i linghem med blandat folk hehe, lite segt faktiskt. Åker väl hem runt 1 sen, vädret är förövrigt :) nu ska jag vara lite social, tänkte bara uppdatera er lite. Ha en fin kväll alla!

glad midsommar!

Har precis ducshat och är trött som f*n eftersom mamma väckte mig vid 10. Men ska börja fixa mig lite smått för vid halv 2 åker familjen till Lövsta slott, mysigt! Direkt efter lövsta åker vi vidare ut till Linköping där vi ska fira lite med kompisar. Systemkameran följer även med och bilder kommer upp imorgon :) Nu skiter jag i mina sår och ni som stör er på det får leva med det, det ska inte förstöra min sommar.

Samtidigt som jag fixar mig ser jag lite på solsidan , Ove gör min dag! PUSS


torsdag kväll

fejkar ett leende varje dag. jag vet och hoppas det kommer lösa sig, men just nu vet jag inte var jag ska ta vägen. min lyckligaste dag blir när jag kan gå ut och visa mig utan smink.


torsdag

Hej alla! vaknade för en timma sen och det enda jag gjort är käkat frukost. men ska väl ta och testa min systers löshår, som hon inte kan ha längre pågrund av (hårfärgen). Kanske kan ha det på mig när jag har toffs allafall. Om en timma kommer mamma hem allafall sen har hon och pappa semester i 4 långa veckor, nästa vecka åker vi till stockholm ett tag. när vi kommer hem åker vi väl antadligen ut med båten och sedan vidare till Västervik, men skriver mer om det nästa vecka!



syster♥


people changes memories don't



lev ditt liv så som du vill leva det, gå inte efter nån annan, det bevisar bara hur svag du är, alla är perfekta på sitt egna sätt. man måste bara lära sig leva med sig själv. även dina vänner kommer komma och gå, man växer ifrån varandra, men innerst inne är det dom du älskar mest. ta vara om livet och dina närmsta en dag kanske dom inte finns vid din sida.

SUMMER 2011 HERE WE COME!

I'm back

Idag och igår har jag jobbat på Stadiums huvudkontor, blir bra med pengar nästa månad. Tänker även försöka glömma mina sår i ansiktet och leva livet, ska föresten till Linköping och kolla upp det på måndag, så hoppas dom hittar vad som är felet tyyp.

Nu ska jag även ut och klippa lite gräs och få lite pengar, ikväll ska jag ladda ner nån riktigt bra film, så kom gärna med tips! Ska ta en springtur innan maten sen med :)

Ni får gäääärna komma med förslag om vad jag kan skriva om i min blogg, känner att det blir lite tjatigt om min vardag, men det är väl kul det med, eller?

saknar mina fina vänner, en vecka utan dom funkar inte! jag älskar er








bloggpaus igen

Finns ändå inget att skriva om.. mina utslag/sår försvinner aldrig,ni förstår inte hur jobbigt det är att inte vilja visa sig och ha ont varenda dag, inte gått utan smink nån gång under 1 år. ser verkligen fram mot det här sommarlovet..skriver när jag fått tillbaka mitt liv. hatar att skriva sånt här på bloggen men jag hoppas ni förstår mig. ni tänker säkert hon överdriver, men jag mår så dåligt över det.

sooli

Hej alla glada! Sitter nu på altanen med syster och pressar, hoppas mina sår försvinner snart så jag kan träffa lite folk. Ellen var allafall här förut, och hon åker till Mallorca imorgon, så det var härligt att träffa henne! Hörs ikväll puss!

stjärnorna finns här

Märks att jag har sommarlov, håller inte ens reda på vilken dag det är! Vakna allafall för en stund sen (det tidigaste jag vaknat på lovet än så länge) käka nyss frukost. Ska väl ta mig en bad snart. Vet inte vad som händer under dagen, men uppdaterar er senare babes! puss

regn regn och regn

Sitter fortfarande i min sovtröja, vemfan blir på bra humör i det här vädret? Täntke åka in till stan ett tag men det går icke pågrund av mina sår i ansiktet, jag bara älskar mitt liv ibland, eller. Gick in och kolla på yr (en vädersida) och det skulle även bli regn imorgon sen på tisdag ska solen titta fram lite men då ska det bara bli 18 grader liksom.

Men tänkte faktiskt göra en liten mysig sak nu, sätta mig på altanen under tak med filt och någon härlig film samtidigt det regnar!

myskläder

Wesc tröja
Adidas byxor


sommargrej

Ge mig en longboard, så härligt, åka omkring på i sommar, ta med sig på båten och ha i västervik och i gryt!
Bara ett problem, lära sig åka så det ser okej ut hehe. Kostar runt 1000-2000, värt det? heelp






käkat grillat

Har precis ätit grillat och som vanligt proppa jag i mig mat så känner att jag inte får i mig nåt mer ikväll faktiskt! Nu ska jag sätta på någon mysfilm och städa garderoben (som jag inte gjorde förut).

haha en liten kul grej, emilija skrev till mig på facebook att hon kände en kille jag fått med på kort från studenten i västervik, vad världen är liten!

ville bara skriva lite hihi, och säga att ni läsare gör min dag, puss!
..och att min webbkamera är sönder :(

dag 07 - min bästa vän

Jag har många fina vänner som jag älskar över hela mitt hjärta, ellen, evelina, emma, jessica, sofie, sofia, amanda jag älskar er det vet ni!

Men min Emma Tärning har alltid funnits där för mig, förstår hur jag mår och får mig alltid må bättre om det är något som är fel. hon betyder obeskrivligt mycket, ler hon ler jag, gråter hon gråter jag.
- Hjärtat du ska veta att jag satt och tjöt igår när jag kom och tänka på att du ska vara borta 6 veckor på sommarlovet och efter det flyttar du till Linköping, jag vet ärligt talat inte hur jag ska orka med det i början, kommer vara så annorlunda att inte få se dej på flera veckor. Jag kommer aldrig glömma det vi gjort tillsammans och allt vi kommer göra tillsammans kommer vara det så härligt. Du har förändrat mitt liv och jag är så himla glad över att jag träffade just dig!
Jag har lärt mig så mycket av henne, och hon kommer vara en vän man aldrig släpper taget om.

allt för dig mitt hjärta jag älskar dig. ♥

blundar på bilden hehe.

hejsan :)

Vakna för nån timma sedan och har käkat frukost, hela familjen är hemma men hoppas dom drar snart, jag vägrar gå ut eftersom jag har typ exsem i hela ansiktet, lite segt faktiskt :( kommer säkert inte försvinna under hela sommarlovet. Men får tillbringa mitt sommarlov i mitt kära rum haha.

Allafall så tycker jag vädret kunde varit lite bättre, har inte kunnat solat nånting ännu. Nu fick jag lust att städa mitt rum, ååh min garberob är bombad av kläder, dags att rensa ur kanske. Skriver senare, puss!

dagen i västervik

Kände att jag saknar bloggen redan efter en dag, var ju i Västervik idag och det var skönt att bara komma bort från Norrköping över en dag!
Min fina kusin Sarah tog studenten, grattis! Alltid så kuul att träffa mina kusiner och faster som bor i Västervik, nu när även min ena kusin flyttat till Göteborg, synd att man inte ses så ofta. Men fick en jätte fin skål av dom i examen present, tack!

Dagen började med seg sovmorgon som vanligt, började fixa mig och tog på mig klänningen jag hade på avslutningen, åkte hemifrån vid 1 och kom fram runt 3, kolla på när dom åkte runt med alla lastbilar (inte alls avis) gick sedan hem till dom och åt god mat. Tog även massa härliga bilder, lägger upp några här..
Kom hem runt 10 och har tjutit av garv när jag suttit och tittat på tomten är far till alla barnen, en film som är ett måste att se.

3 år kvar sen är jag där, wuhuu!

Sarah, kusin








Syster och jag


Mamma och syster


Anna, kusin










bloggpaus

Somsagt tar en bloggpaus. vet inte hur länge, det märker vi. ser inget som är bra nu,mår inte bra. behöver bara komma bort. jag förstår att ingen förstår mig just nu.





betygen

FRÅGA: Kan du ta ett foto på dina betyg? Skulle vara kul och se vad du fick :)

SVAR: Nae hihi men jag är själv nöjd eftersom jag strunta i skolan i åttan & ska verkligen bättra mig i gymnasiet för jag vet att jag kan bättre, jag kan allafall säga att jag fick 5 VG och resten G! :)

INLÄGGET: KLICKA HÄR


lugn torsdag

Är helt död sen igår, varför? somna vid 2 som jag brukar. Haha sov allafall nån timma nyss och pappa gjorde mat till mig när jag vakna så nu sitter jag här mätt och belåten. Syster är på rean inne i stan hoppas det finns nåt snyggt, jag själv ska nog städa mitt rum, kuul, men med dunkande musik blir det braa. Grannen tar studenten idag så kanske ska ta liite hänsyn hehe, btw grattis!

jaa det är det är som om hela sommaren, hela världen, hela livet är på gång♥




dag 06 - dit jag helst vill resa

En plats jag alltid velat åka till är Caribbean, fråga mig igentligen inte varför, liknar väl Thailand och allt det där men miljön där verkar såå fin, vill bara dit helt enkelt. Skulle vilja ta en kryssning dit!
Själv har jag varit utomlands 5 gånger och längtar tills nästa gång, det härligaste som finns att komma till ett varmt land och dom fina stränderna, bara koppla bort allt här hemma.

sist jag va i gran canaria






caribbean

regnig kväll

Hej alla, kvällen har varit chill med massa härligt folk här ute i lindö, men efter nån timma drog några hem till Emma eftersom det regna, ge oss sol förfan, allafall så har min mobil laggat ur, funderar starkt på en vit iPhone 4. Men nu vill jag sova är trött, ville bara uppdatera om min kväll, imorgon kör vi igång med dagens Blogg igen :)

sommartider

Fick även det här igår efter avslutningen av mamma, pappa och syster, tack!



började sommarlovet med en kebab, ser bra ut




godmorgon

Börjar sommarlovet med en himla massa sovande, kan inte ens fatta att det är sommarlov men allafall, vaknade för nån timma sedan och sitter fortfarande helt död i sängen med datan och världens huvudvärk, hoppas den går över snart! Idag ska jag troligen på min syster skolavslutning på navesta, hon slutar sjuan. Efter det kanske jag åker till lindö för lite grillning, men får se om jag känner för det då! Nu ska jag allafall ta ett bad, puss


Jag gillar verkligen min klänning men när tusan ska jag änvända den? jag har haft den nu 2 tillfällen och ska även ha på mig den på min kusins student på fredag! vill ju ha den i sommar också,men när.

äntligen SOMMARLOV

Skolavslutningen va både härlig och jobbig, både tårar, glädje och många kramar! Sista skolavslutningen på kunskapsskolan och det var ganska jobbigt tycker jag. men nu är allt över, grundskolan. lämnar även världens finaste klass som jag sent kommer glömma och min underbara lärare cicci!

Allafall så kom vi till skolan vid 5 och fick våra betyg, jag blev jätte nöjd med mitt betyg! Senare gick alla på skolan till renstömmen för lite sång och tal, sen säga hejdå till alla, speciellt åttorna som jag kommer sakna. Vädret var precis lagom också!

Så himla mycket minnen det finns, 4 år på den skolan och jag kommer ihåg allra första dagen min klass träffades, vi har växt upp med varandra och jag ångrar inte en sekund med er, kommer kännas tomt utan allt på kunskap.
Har gjort hur mycket som helst med er och jag är glad att jag lärt känna dom jag gjort och ni är underbara, alla nior på kunskap ni gjorde mina 4 år till det bästa! Åren på kunskap gick så fort, tänkt då gymnasiet, är taggad för att leva livet, så nu kör vi!!


Nu är det sommar, sol, bad, fest, grillning, mys och massa mer som väntas, snacka om att jag är taggad! Det flesta bilderna från ikväll ligger uppe på min facebook som ni kan nå om ni trycker på kontakta mig som finns högst upp i bloggen, här kommer några fina bilder på mig och mina fina vänner som jag älskar av hela mitt hjärta!





sommar

Bild på dom nya skorna och dom ser mycket bättre ut i verkligheten. Din Sko 299 kr


nya skor!

Jag strunta i himpan så går på stan med mamma nu istället & har precis köpt ett par snygga skor, ni få bild när jag kommer hem. Käka precis också, fick bli tacos på kupolen! Nu ska jag kolla på smycken, ciao

med eve

Vakna för en stund sedan och båda har nu ducshat, började även för en stund sedan, palla. Men vi ska väl ta oss till himmestalund nån gång under dagen hehe, vi slutar allafall runt 12 sen och då ska jag på stan för att kolla på skor till skolavslutningen ikväll! men vet inte hur jag ska ha mitt hår ikväll ju :(

nu måste jag fixa iordning mig, vädret är även sämst i norrköping idag, hoppas på sol till eftermiddagen!


Sommarlov ikväll! ♥

halloj!

Eve sitter nu i min säng och kollar på vi hade allafall tur med vädret igen, haha så sjuk film!
Idag sover evsi här istället, myys. Får se om vi orkar ta oss till himpan imorgon, där alla andra nior kommer va.
Allafall så ska vi ta en promenad snart runt elva här i smedby och sedan ut till styrstad för att hämta eves cykel, härligt!

SISTA DAGEN imorgon jag sätter min fot på Kunskapsskolan. Åker dit vid 5 och sedan får vi betygen och går till renströmmen för en liten avslutining (med massa tårar). SEDAN SOMMARLOV OCH GYMNASIET I HÖST! men uppdaterar er imorgon om hur dagen ser/sett ut.




glömmer er aldrig, min fina klass!




söndag-måndag

Mina rubriker äger! Allafall så sov jag hos eve inatt istället för att åka hem, vakna nyss och klockan är nu 8. Eve står i ducshen, efter henne tar jag ducshen! Vid 10 ska vi vara vid badhuset, det får vi se hur det blir med den saken ;)
Efter skolan får jag se som vad som händer, kanske träffar nån. Vädret är ju sådär idag, eller det blåser onödigt.

gull bild

lördag-söndag

Igår kväll åska och blixtra det nåt sjukt!! mathilda,jag,linda och therese satt med alla kattungar och alla hundar inne i huset (på kättilö) och vilken sekund som helst gick strömmen, blev kolsvart, mysigt. VÄGRA sova i båten, istället tog jag och mathilda lilla stugan. vakna runt 12 nästa dag och det var blå himmel.

Idag kom vi hem till Norrköping runt 5 & nu har vi precis grillat, snart kommer eve hit och jag följer henne hem och stannar där ett tag ikväll.



hjälp med bilder

Hej :) kom nyss fram till båten, hehe om ni undrar vart vi har den så är det i gryt. Åker nog vidare senare, onej nu börjar det regna, syster får komma och hämta mig med båten nu! Hoppas ni alla får en härlig kväll puss Haha ställde mig under ett träd, och kände att det fortfarande regna på mig, så kolla jag upp & trädet är avhugget!

uppdaterar er

Tänkte berätta lite om vad som händer idag och imorgon, som vanligt åker jag till båten, åker troligen till sanden. Mobilbloggar senare om det finns batteri, annars hörs vi imorgon kväll redan! :) Har även lyckas packa min väska fullroppad för 1 natt..

Red ute i skogen idag som sagt och det var mysigt, inte en enda regndroppe heller, tog även 2 hopp på fältet.
Bilder från förra helgen


jag på bilderna och syster som fota

svar

fick frågan: var kommer klänningen ifrån sjukt snygg?

på inlägget: avslutningsmiddag

SVAR: Den är köpt på MQ för 499 kr, finns nu för halva priset!


vi lever i en fest

Hoppträningen gick hur bra som helst, utan rivning eller nåt stopp, hoppa bana på gräset,mysigt. Steffi var hur härlig som helst idag. Kändes ganska bra att rida efter över 1 veckas uppehåll. Ellen kom förbi stallet en liten stund så cykla hem med henne :)
Nu sitter jag & äter hemmagjord pizza mums, efter tänker jag faktiskt svulla godis. förövrigt är den här kvällen seg, vill träffa nån men samtidigt orkar jag inte heho. puss
- du är det finaste i mina värld,du vet vem du är.


party all night



livet rullar på

Hello!
Idag har det varit såndär sommarvärme även fast det var igenmulet och regn, nu är sommren verkligen här. Allafall så var det rockshow på förmiddagen, alla var så duktiga. mina betyg är även satta och är nöjd!
Ikväll drar jag iväg till stallet för hoppträning med Steffi, även imorgon på morgonen blir det en ritt ute i skogen, mys. Efter det åker vi till gryt/båten och är där till söndagen. uppdaterar er under helgen, puss


försov mig

Skulle gått upp vid 6 men gick upp halv 8, kan ju säga att jag inte kommer hinna i tid till skolan, som jag faktiskt hade planerat att jag skulle göra idag :(
Men idag är det rockshow för alla nior, skulle varit med, men hann inte med det. det är även sista dagen på Kunskapsskolan, eftersom vi är på badhuset och himmestalund mån-tis.

nu måste jag börja fixa mig fast det finns ett problem, jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig..
skriver när jag kommer hem, tagga sommarlov på tisdag!


I'd rather be with you

Började dagen med att komma en halvtimma försent (som vanligt), skolan var som vanligt hehe? Cykla hem i åska & regn med eve, nu sitter jag med blöt tröja och blött hår, känner att jag kanske ska byta om till något annat. Ifall jag skulle lägga mig i min säng nu skulle jag somna på 1 s, kanske gör det bara för det. Hoppas verkligen på bättre väder till helgen, eftersom vi ska träffas 11 båtar ute i gryt, ska väl bli mysigt. puss

drog låt förra sommaren


avslutningsmiddag

Kvällen spenderades med alla nior på Kunskapsskolan, avlstuningsmiddag som blev lyckad till slut och gud vad jag kommer sakna allt/alla, kommer tjuta som en idiot på skolavslutningen ju. Kan heller inte fatta att det är gymnasiet som gäller efter sommaren ;)
Just det ni kanske undrar vad jag slängde på mig sen? jo jag fick ta min skolavslutningskläning från MQ till vita converse skor,men det var ganska chill. men till avslutningen ska jag köpa lagom höga klackskor hehe.

Tyvärr inga bilder som jag själv tog från kvällen,orkade verkligen inte,lat kallas det. Men tar några bilder från mina vänner sen som kommer upp på bloggen. Men här kommer videos från kvällen,galna nior, jaa.
(vrid huvet sorry)







såhär såg jag ut, inte alls mycket smink eller nåt sånt.

emmsi & jag

Nu ska jag sätta på en film och försöka somna, imorgon ska jag plugga järnet med matten eftersom jag bara har den kvar nu, har även hur ont som helst i mina ben/fötter, även fast jag gick i converse skor, hur går det ihop sig? Men puss och sov gott!

sista onsdagen på kunskapsskolan

Hemsk dag, börja med matte och musik prov i skolan, oförberedd. Men båda gick okej, sedan redovisa biologin som gick skit, hoppas på det bästa.
Gick på stan med Eve på lunchen och käka lite och kolla efter klänning till mig till middagen ikväll men hitta inte ett skit! köpte en vit bh allafall..Men får väl sätta på mig något snyggt till ikväll, åh så irriterande, har inte ens några klackskor. Men får göra kvällen bra nu ändåå, det slutar 12 men har sovmorgon till 10 imorgon, så skönt.

Nu ska jag rensa huvet och ta och sola lite istället! har nog aldrig längtat såhär mycket efter sommarlovet.

dålig bild, såhär såg jag ut idag allafall orka inte bry mig hehe. shorts Monki | linne Gina Tricot

maddi jane




Så grym hon är, hon är något år yngre än mig, hoppas på att hon bli känd snart, förtjänar hon verkligen, sjunger ju hur bra som helst. (finns äldre låtar med henne)

kvällen i Söderköping

Är nu hemma efter en dag som varit awsome. först skola och hämta klasströjorna med älsklings emma, sedan hem och lämna cykel, pappa skjusta ner mig till stan där jag gick med emma ett tag och leta efter klänning och skor till imorgon men hittade inget ju :( men däremot köpte jag en fin fin fotlänk.

Men sen åkte vi hem till emmis i lindö och chillaaaa like always, sen bussen in till staden och vidare till Söderköping där kvällen spenderades hos världens bästa lärare Cicci och min så underbara klass, ni är bäst, kommer saknar er så mycket ska ni veta! Vi grilla allafall och hade en allmänt härligt ikväll. Imorgon är det avslutningsmiddan som gäller så ska försöka sova snart, puss










vädret är bäst

Min uppdatering har varit sämst men mitt batteri i mobilen dog. Är nu hemma allafall från båten, och har blivit solbränd, härligt.
Nu sitter jag och kollar på big brother finalen som jag missade i söndags, själv tycker jag Martin skulle ha vunnit men Simon är en värd vinnare!
Måste även ta en skön dusch senare och plugga lite.
Sista veckan i skolan och nästa vecka på tisdag får jag sommarlov,helt sjukt!

puss (bilder från helgen kommer ikväll)





mobilblogg från båten

Det skulle kommit upp ett inlägg igår men det försvann? Men det har har varit bra väder en så länge och även idag är det blå himmel ute! I förrgår träffa jag jonna och ellen ute på havet hehe, träffa även matilda och Carin senare, mys. Men nu måste jag gå upp och käka frukost, åker vidare till nån annan ö idag troligen. Ha det bäst, puss!

härligt med somma och sol!

Idag har jag jobbat på stadiums huvudkontor,måste ha massa pengar till sommaren hehe. Nu sitter jag i solen och steker och ska snart börja packa till båten, där jag ska vara till måndag kväll, hur skönt som helst. Hoppas på att kunna ta ett dopp i havet med hihi!

Pappa och jag åker ner själva ikväll så kommer mamma och syster imorgon eftersom tessan är i göteborg, så pappa och jag stannar väl och käkar pizza eller nåt på vägen, så lata vi är och inte orkar göra mat i båten. Kommer mobilblogga eftersom jag inte orkar ladda på mitt internet till måndag :)

Systemkameran kommer med så fixar mer bilder till bloggen, bra va?

Nu ska jag packa, vi hörs, ha en super härlig lång helg nu alla!

grym jag är som suttit i den där;*

hej alla glada

Min dag har spenderats framför tvn och ute i solen ett tag, tog igen alla bb avsnitt jag missat när jag inte varit hemma hehe. Har gått i sovtröja hela dagen och struntat i hur jag sett ut, skönt!
Nu ska jag ner och äta tacos har varit sugen på det hela dagen så ska bli extra gott, puss

klassresa del 1

Tisdag 31 maj

Mötte upp klassen, cicci och föräldrar vit bussstationen här i norrköping, tog bussen till Katrineholm och sedan tåg vidare till Göteborg, haha Emma & jag fick sitta själva i en vagn medans resten satt längre fram, fast det var mys. När vi kom fram rusa alla till spårvagnen fast vi fick även stå där en stund och vänta, sedan tog vi tvåan till hotellet som var skit snyggt!
Vi lämna väskorna där och gick sedan vidare in till stan där vi åkte en båt runt göteborg som hette paddan. haha världens underbaraste klass har jag! efter gick vi tillbaka till hotellet och checka in, det var 23 våningar och vi alla bodde på femtonde våningen, så härligt! världens utsikt också. (bilder kommer)

Men alla fixa sej lite snabbt och sedan gick vi inte till Liseberg, där jag som vanligt var helt galeeen när jag gick (sprang) där fram och tillbaka bland alla karuseller, vi gick även inte i spökhuset, somvar det värsta jag gjort, blunda, skrek och tjöt, stackars jessi som blev ihjäl kramad av mig typ haha!

Men framåt kvällen satte jag mej med emma och adde i Atmos Fear och den var så j*vla värdatt åka, men så sjukt högt, hade panik där ett tag fast så bra den var! Jag åkte även alla karuseller på hela liseberg, och det var bara mellan 0 minuters kö till max 10 minuster, fett skönt! ;)

Vid kvart över 10 gick jag och Fredda och åkte fritt fall medans dom andra var någon annan stans, när vi  var klara fråga jag han om han hade mobil, men det hade han inte.. (inte jag heller) så vi 2 sprang som galningar runt liseberg och fick ringa från gästservice till alla våra små vänner fast ingen svarade..typiskt. men vid 11 hittade vi alla fast då var Emmas och min väska borta, (eftersom jag trodde emma hade haft den hela tiden) då fick jag PANIK och sprang upp för alla trappor till fritt fall där jag senast var med väskan,när jag kom upp spydde jag nästan för att jag var så trött, men där låg väskan som tur var, fast när jag väl tittade i väskan låg inte min mobil där! Jag gick så jävla depp tillbaka till hotellet och träffa Jessi där och i hennes väska låg min mobil, har nog aldrig varit så himla glad av att se min mobil.

Vid 12 gick jag och Emma till MC och köpte dricka, jag var så j*vla törstig efter att ha sprungit och letat efter alla i en timma på liseberg! Senare vid 3 gick alla och la sig, jag somna bredvid Philip och Edvin och blev kvar där hela natten haha, gick sedan upp vid 8 och käka good hotell frukost!


mina brudar


hemma från göteborg!

Super förlåt för dålig uppdatering,men har ju varit i gbg sen i tisdags morgon och varken orkat eller hunnit mobilblogga! Kände att det var skönt att komma ifrån norrköping ett tag med, känns inte ens bra att vara tillbaka hehe. Men nu ska jag ladda över bilder/filmer från göteborg/liseberg,
gör också så att jag delar upp tisdagen och onsdagen i 2 olika inlägg som kommer upp snarast! :)

Vi hade även världens tur med vädret och bodde på ett super fint hotell, kan ju även säga att jag åkte Atmos Fear (stavning), så härligt!

får ju inte heller glömma att jag var där med världens underbaraste klass! ;*

vill redan tillbaka till gbg, dom 2 glashusen som syns på bilden är hotellet vi bodde på.






RSS 2.0