sex and the city 2 ! ☮





Japp den här filmen såg jag och eve igår på bio. Den va klockren! HAHA min humor :D skratta så jag knappt kunde andas ett tag hahaha. Samantha (staving) är ju så himla klockren aså !
Den var nog lite bättre en ettan och hundra gånger roligare tycker jag allafall ;d

Så den måste ni se tycker jag !



bilder från HorseShow igår :)



framridningen :) dressyren.






dressyren, så fint det va :')






dressyren, galoppen drf är skänkeln så högt upp xd





dressyren, förlängd trav :)






dressyren, där gör dom en söt liten piruett :D






dressyren (prisutdelning) , det var nån dansk som vann :) en svensk kom 2 troor jag (y






nu kommer vi till hoppningen :D






det var 1,45 hinder.





tre st hinder på kombinationen.


juste kanske ska säga att bilderna är tagna med en mobil kamera så drf är kvaliten så som den är.
Ohsen gick jag inte med min syrra som jag skrev igår, utan allrabästavän evelina sigurjonsdottir följde med, och hon står för NÅGRA kort haha :D ! <3



                                                                    jag ohsen eve  <3




älskar dej nu då föralltid oavsett vad

tack älskling för en underbar lördag med dej! <3


love from med (L)

ridning is my lifestyle

min dag börja med att klockan ringde klockan halv 7 , hääärligt HAHA. men då åkte jag upp till loppisen där klassen står idag. Sen klockan 9 åka till ridningen, gick super bra oh Norbert är bäst, oh bakdelsvändningarna gick bäst!

Sen nu sitter jag och ska ducha oh fixa mej , för sen vid 1 typ åker jag oh syrran till HorseShow :) mysigtmysigt.
Åker hem därifrån vid 5 eller nåt. Och klockan 8 åker jag in till stan med allrabästavän Evelina , för klockan 9 börjar bion :) ska se på SEX AND THE CITY 2 . bästa ! <3 

juste mitt kusinbarn som är 7 år har fått en Iphone, oh jag vet inte hur länge jag har tjatat om att få en, ohsen kommer hon och får en, fan kan säga att jag ät lite irriterad.

 


ha en bra lördag, love from me 







åka till sötnosen sofia nu oh se på psykfilm mysigt (eller inte :D











igår efter skolan åkte jag hem sen mötte jag eve vid hennes stall, vi tog in hästarna och sen red :D alltid oh kul med dej allrabästavän :) red grässvängen mysigt mysigt i det här vädret! <3

                                                                                                                                                                        

men ah nu snart ska jag åka bort till Sofia bästavän och se THE HUMAN CENTIPEDE , det sägs vara den "äckligaste" psykfilmen den gick nyss på bio i usa. fifan aså kommer kolla bort typ halva filmen :D


ajuste vem är bäst då oh har fått VIP biljetter till HorseShow HELA helgen :)) <3

- joo jag :D !



vill ha sommarlov n-n-n-nuu

vill ha sommarlov nu . orkar inte den hhär skolan vill bara bort från den här stan ett tag.
men jag ger aldrig upp, men lever bara en gång
jag ska kämpa för det hhär fär det är det här jag vill.
jag ska förändras jag ska bli den johanna som fanns där i sexan. jag vet inte vem jag är ? eller vad jag vill med mitt liv längre.


s-s-summer

Jag ska börja med att säga att jag inte skrivit på några dar oh är lessen för det, men har haft mycke i skolan nu inför sommarlovet.
Men ah igår gick jag på stan med syrran oh mami, köpte en turkos bh oh ett stort linne :D 

                                                                                                                                                                                

Men idag har jag varit i båten hela dagen, det har varit super skönt blev solbränd xd haha ohsen bada jag i havet idag med , va i ett tag men ah älskar att bada. Vi sjösatte jollen idag med, oh har åkt upp massa bensin. men ah älskar att vara på sjön det är bland det bästa som finns !
Idag träffa jag sötnosarna Ellen oh Jonna ett tag på stranden också :)

men nu kommer det lite bilder som togs idag i gryt.





















min bra kondition haha

nu har jag vart duktig och varit oh sprungtit ungefär 3 km :D , sen styrketräna jag lite när jag kom hem xd
haha min dåliga kondition måste bli bra till sommarlovet haha :D
men ah ska sova tidigt idag (y

puss oh kram

vila i frid nu älskling ..

nu är vår lilla ängel begravd på djurkyrkogården, du kommer alltid finnas i våran hjärtan, jag vet att du hör mej när jag säger att jag älskar dej oh att jag saknar dej. det jobbigaste var att släppa taget om dej när dom la ner dej i marken men hjärt lakanet omrking dej, oh tänkte den med jord. då ville jag bara ta upp dej oh krama dej, jag fick hålla tbx tårarna . Men du är underbar min lilla kanin glöm aldrig det.. jag vet att du har det bra där du är nu ..  
vila i frid nu
kommer aldrig glömma dej älskling, <3
nu är du borta föralltid men kommer alltid stanna kvar inom mej, du gjjorde mej lycklig min bebis <3




korset är bara tillfällit.. det ska vara en gravsten där snart med mollys namn oh datum ohså på .

ledig idag

vaknade vid 10 oh somna vid 11 igår så himla skönt att få sova ut lite. Men ah idag har jag solat lite.. vill bli brun nu ! men sen nu gick solen imoln :(
 så sitter inne oh chillar med film och pluggar lite engelska, det är betygs deadline den här veckan oh jag är så himla stressad. Men får ta en sak i taget, längtar allafall till sommarlovet som in i helvete.
Jag ska göra den här sommaren till den bästa. Jag vill bara åka till båten nu och sova där i veckor och åka massa jolle (a :D. Men får bita ihop dom sista veckorna nu!

vid 4 åker vi och begraver vår lilla bebis :'( jag vill inte lämna dej molly men hoppas du har det bra, tänker på dej hela tihn! puss <3 

 


helgen ;)

börjar med en bild på linnet och legginsen jag köpte i Linköping  ;)



lördag: vakna som vanligt vid 8 , tog på mej ridkläder oh mami skjutsa mej till stallet :D vi hoppa bana på 11 hinder skit kul vare ;d tror vi hoppa 85. Det var sista hopplektionen, det är bara 2 gånger kvar nu på ridningen, hur fan ska jag klara mej en hel jävla sommar :'(
allafall sen åkte jag hem , städa oh fixa lite. sen vid 6 kommer micha och jonas (Y) sen vid 7 går mamma oh dom ut. Så blev ensamm hemma med syrran , sen kom Ellen, Sen kommer Amanda oh Nicole sötnosarna :D sen ah var jag med dom hela kvällen och kolla på film ohså. älskar dej !

söndag: vaknade vid 9 ? :D sen åkte jag med Micha och mami till granngården och hageby ;d. Sen har jag bara varit hemma idag och chillat med lite filmer.


oh imorn är jag ledig.. men jag är inte så glad för vi ska begrava vår lilla ängel imorgon  :'( molly

men puss oh kram



hemma från linköping nu.

ah kom just hem från Linköping, det var jätte mysigt att vara där en hel dag med mami, ah såklart shoppa jag lite också :
JeansLeggins med hål i - Vila
Bh - HM
Ljus Blått Nagellack - HM
VärmeSpray - HM
Leopard Strumpor - Gina
Turkost Linne - Gina
Gladiator Skor - Euro Sko
Stor Spegel till mitt rum - Ikea

är skit nöjd faktiskt ;d men nu ikväll blir det att kanske följa med mamma och hämta pappa i Valdemarsvik för han har kört hem våran båt till Gryt nu.
SÅ NU ÄR DET BARA SOMMAR SOM FATTAS, OH VARMT I HAVET ! :D 
 
imorn är det ridning, oh det är sista hopplektionen innan sommaren, så nu jävlar :D

HAHAHA måste bara säga en sak .. min syrra vågar åka typ Insane ohså på Grönan men hon vågar inte åka slänggungan HAHAH lite cepe är hon :D men ah hon är där idag hoppas hon haft det bra, med tanke på vädret!




Linköping (y

klockan är halv 9, nu ska jag fixa mej sen vid 10 ska jag och mami åka till Linköping, där ska vi gå på stan på förmiddan sen äter vi sen åker vi till Ikea oh det på eftermiddan !
ah och syrran åker till Grönan med fritidsgården idag.

men bloggar mer när jag kommer hem,

ps. saknar min molly mest av allt på hela jorden.



my angel... ♥

Molly, det bästa som hänt mej, sen lämna du mej helt plötsligt, jag hör dej i mitt huve hela tiden, jag orkar inte mera utan dej här vid min sida älsklingen min, men hoppas du har det bra där du är. saknar dej mitt hjärta ♥, glöm aldrig du är bäst oh jag älskar dej. vill krama om dej, skulle kunna ligga i flera timmar hos dej nu.
snälla kom tbx... :'(

Love You  Forever And Always ! ♥




snabbt inlägg .

idag vakna jag vid 9 typ ? :D
har kollat på film tills nu haha ,hhahah yes har kolla på bästa PiratesOfTheCaribben ;dd.
Oh nu sitter jag och väntar på att eve ska ringa. medans jag väntar tänkte jag ta ett skönt bad (a.
                                                                                                                                                

allafall igår var det filmkväll med bästa klassen, åkte hem vid halv 10 kanske xd.  HAHAH såg bästa PiratesOftheCaribbean igår med klassen (Y).

men ha en bra dag alla i det här "host" fina vädret -.-

puss

min ängel, vila frid, älskar dej ♥

jag vet inte om jag orkar mer..igår var den värsta dagen i mitt liv. min älskade kanin flög upp till himmlen, vila i frid älskling  ! jag kommer alltid älska dej nu då föralltid , du var den underbaraste kaninen man kunde önska sej. du visa oss kärlek. alla tänker på dej och det var det värsta som kunde hända jag bara tjöt oh tjöt, jag visste inte vart jag skulle ta vägen när du slutade att andas det var det värsta ögonblicket i mitt liv..
 jag satt med dej hela eftermiddagen igår från när vi kom hem från vetrinären , jag tog ut dej en stund på gräasmattan i solen oh det är jag så himla glad över att du hann få komma ut på gräsmattan som du älskade sen tog jag in dej oh du låg i min famn för du orkade inte sitta upp till sist, du blev svagare oh svagare , jag såg det på dej , jag sa åt dej att du måste kämpa oh att jag älskar dej tusen gånger om men det hjälpte inte. jag satt med dej i timmar oh klappa på din lena oh mjuka päls.. sen skulle vi ge dej din spruta jag tog ner dej på din filt men du rammla ihop ...då insåg jag att det var slutet, men jag ville verkligen inte inse det . då börja jag tjuta. vi såg hur du försökte ställa dej upp om oh om igen men det gick inte. tillsist rammla du ihop på kudden, jag såg hur hårt du andades vi kunde inte göra nånting, vi satt runt omkring dej oh tjöt. tillslut slutade du att andas. jag vill inte inse att du va död på riktigt. du var bara 1,5 år. allt gick så snabbt nu i slutet jag vet inte rikigt vad som hände. i förrgår hoppa du omkring i din bur och ville komma ut till oss så att vi kunde pyssla om dej, du var pigg och du åt . allt var normalt , men tydligen vare nåt som var fel.. för den kvällen slutade du att äta och vi börja såklart undra. så mamma ringde vetrinären så vi åkte dit. molly vi gjorde allt i slutet för dej som vi kunde ha gjort, hoppas du förstår det oh hoppas du förstår att vi kommer aldrig någonsin glömma vår söta oh underbara kanin, du var det bästa i våran familj oh nu är du borta jag kan inte fatta det oh jag vill inte få in det. vi kommer alltid älska dej du kommer alltid finnas i våra hjärtan , molly   jag kan inte fatta att jag aldrig mer kommer få se dej,det är det jobbigaste :'( ohatt aldrig mera få klappa på din mjuka päls. och få se dej glad oh hoppa omkring i din bur. det här var det sista jag ville skulle hända i mitt liv. jag trodde hon skulle bli gammal, hoppas du förstår Molly hur mycke vi älska dej , det går inte att beskriva. du gjorde livet lätt för mej.. jag kunde alltid prata med dej när jag var lessen. oh du börja lita mer oh mer på oss, när jag grät så förstod du att nåt va fel. så du kom du oftast oh la dej bredvid mej. jag kommer aldrig glömma din söta nos oh hela dej. du är bäst oh kommer alltid finnas i mitt hjärta. du är en bästa kaninen någonsin! varje gång jag tänker på dej kommer det tårar jag vill bara krama om dej nu molly oh säga att jag älskar dej. det kommer inte gå en dag utan dej i mina tankar .. jag lovar dej molly jag kommer aldrig glömma dej. ! igår sa jag hela tiden men herregud hur allvarligt kan det va , jag gick och sa det hela dagen.. men det ångrar jag . jag kunde gjort mycke mer för dej molly om jag visste att det var allvarligt.. men jag kanske gick oh sa så för att jag inte ville inse att det var så allvarligt.. men puss på min ängel . för jag kommer alltid älska dej.
det går inte att beskriva i ord för hur mycke den här kainen betydde för mej .. och hur mycke jag älskar henne. hon kommer alltid finnas i mitt hjärta jag kommer aldrig släppa henne, nu är hon en söt ängel, hon finns vid min sida jag vet det. vänta på mej i himmlen molly hoppas du har det bra där. älskar dej ♥♥♥♥♥





jag vet många tänker det är en kanin , köp en ny.
men ni fattar inte när man har haft ett djur länge aså det blir som ett syskon för en. det går inte att förklara för er som inte har varit med om det här. men det är att förlora en familjemedlem, oh det är så himla jobbigt.

everything I do, I do it for you

idag cykla jag till skolan med Ellen,Sofia oh Martin haha :D
sen var jag i skolan med bästa Emma hela dagen , underbar dag med dej gumman.. kan verkligen snacka med dej om allt.  hahhaha jag, sofia oh emma gick oh käka glass på halvars på idrotten (y.

Sen betämmde jag med evelina,w bebis att jag skulle följa med henne till stallet , men det blev inte av .. för mamma ringde oh sa att vi var tvugna att åka till vetiränen med älskade Molly :'(  men ah så gjorde vi det.. oh hon har ju inte ätit på 2 dygn snart ;o oh ah vi fick typ sprutor som hon ska ta 2 gånger om dagen :/ <3 ifall det forsätter såhär så ah .. aså idag tänkte jag på henne hela dagen, men det kommer ordna sej .
jag vet det är en kanin tänker alla men hon betyder så mycke för mej, jag älskar dej Molly <3 

men ah imorn är det sista skoldagen för veckan , ohsen på kvällen blir det nog filmkväll med klassen N-NICE !




En bild på lilla mig, igår när vi var och sjösatte båten. Nu längtar jag somfan till sommaren, och det ska bli den bästa på länge !


dansuppvisning idag :D

ah nu är det söndag ! kom hem från dansuppvisningen vid typ 2 :) , det gick väl bra. Men kände att det kunde gått bättre. Men längtar tills det drar igång igen :D ! då blir det nog att gå i 2 grupper.  - yes dans är bäst.

allafall lördags ridningen ute i skogen .. ehm ahdu :D hahahah regna HELA tiden, men det var väl kul annars, fick världens race galopp med norbert oh melodie hihi :D

men nu ska jag kolla på film  <3

 puss oh kram på alla  




suddig bild , på min grupp i borgen idag :)




I need you, emma tärning <3

yees då är det fredag kväll (H)   n-n-n-n-n-nice. måste bara säga att eve skicka världens sötaste bild på kalle förut hahah så gulligt ! :D allafall nu sitter jag och kollar på film . 
Imorn blir det dubbel uteritt vetifan vikken häst jag ska ta ;d men ah hoppas förfan inte att det regnar ! 

sen vill jag bara säga att ridning är mitt liv <3

ohsen att emma tärning betyder så himla mycke för mej, jag kommer aldrig lämna henne oavsett vad hon säger det vet hon! för jag älskar henne av hela mitt hjärta det finns ingen som hon , hon är underbar jag skulle inte klara mej utan henne . det lovar jag er ! så tack emma att du alltid finns där hos mej , det betyder så himla mycke för mej :') <3
vi har så himla många minnen tillsammans gumman.. vi har känt varandra i kanske ungefär.. 3 år ?.. det sista året har vi kommit varandra så himla nära och det går inte förklara i ord hur glad jag är att ha dej som vän gumman!
ifall jag mår skit kan jag alltid snacka med dej ! oh ifall du mår skit kan du alltid snacka med mej ! det vetu , ring om det är nåt du vill snacka om det behöver inte vara så allvarligt jag vill bara att du ska måbra ..
det sista jag vill är att förlora dej emma !
du får mej att klara en till dag . oh då får mej vilja lev när jag inte orkar mer. du vet hur jag mår och vet hur jag har det . oh därför förstår du mej som inggen annan förstår mej.
du är min hjälte älskling oh jag ska aldrig glömma dej för du kommer alltid finnas i mitt hjärta du är underbar emma glöm aldrig det . jag älskar dej tills mitt hjärta slutar slå.  

       


gammal bild !

They don't know the true.

nu har heeeeela torsdagen gått trodde aldrig det! var en skit seg dag idag!
men ah imorn är det äntligen Fredag :) <3

fårse vad jag hittar på i helgen. Men på lördag är det allafall uteritt, hoppas det blir fint väder då!

men nu ska jag ta ett skönt bad, har tränat lite hemma och strechat (stavning) kan gå ner i spagat elle vafan det heter nu allafall :D

händer i helgen alla roliga ? :)


puss oh kram 






tisdag eftermiddag.

nu sitter jag och tänker på lite olika saker som jag ingentligen inte ska tänka på :)  men ah vill bara säga att jag vill bort härifrån norrköping.. jag vill till min sötnos Carin i gryt nu ! men får bita ihop till sommaren.

men nu sitter jag och pluggar. sen om en timma blir det att springa spåret med sofia, duktigt av oss va :)))))

                                                                                                                                                                        

juste alla ge bra filmtips till mig tycker jag :D !

puss oh kram

johannaohlinek

man lever bara 1 gång så tavara om livet och gör det du älskar allra mest.
alla mina vänner betyder sjukt mycke för mej, ni finns alltid där för mej. Nu på sistonde har det varit jobbigt jobbigt med alla j*vla problem. Men ah ni finns där för mej och det betyder så himla mycke.
kom ihhåg att jag alltid finns för er med, för jag älskar er.
älska är ett starkt ord, det säger man inte till vem som helst, man ska mena det också.! det har jag lärt mej av mina vänner.
falska vänner finns det överallt. men jag har lyckats att få vänner som älskar mej för den jag är och det är jag tacksam över .. ni hjälper mej i alla situationer!
min ridning och dans betyder så himla mycke för mej. ifall jag skulle sluta med det vet jag inte vad jag skulle göra.
jag fattar inte alla som sitter och säger hamburgare till hästar det är så jävla lågt.. och att vissa sitter och säger nördar till såna som rider och att det inte kan vara så svårt blabla.. men herregud sitt upp på en häst själv och se hur det är :)
jag älskar verkligen djur, min största dröm är att skaffa egen häst .. men ah tror knappast att det kommer hända. men ah tyck vad ni vill men det här är jag.
jag har dansat sen jag var ungefär 6-7 år, och det är så himla underbart. kommer aaaldrig sluta dansa , kommer aaaldrig sluta älska musik. 
livet kan svika en.. men är det inte såhär.. efter regn kommer solsken ?
så.....


man ska aldrig ge upp , det sista du ger upp är hoppet



Min lilla älskling Molly va ute på baksidan idag för första gången i år :D<3 Lägger in en bild på henne för hon är så söt, det där är min bebis.


soooool <3

nu ska jag ut och sola ett tag, kom precis hem från båten har varit där hela dagen och grillat och fixat lite :)
sen ikväll blir det att hämta pizza och käka. fett gott (Y)
juste älsklings Molly ska nog få komma ut ett tag nu.


måstesläppataget. </3

hur orkar du ?

den här morgonen börja inte så jävla kul.. hade många tankar i huvet och mycke mer.
men nu om en kvart ska vi till båten och fixa lite med den. är där hela dagen så smsa mycke om ni vill och underhåll, mig alla sötnosar :)
när jag kommer hem kommer jag vara svin trött, men jag måste plugga så ah såhär ser min söndag ut.

pussohkram


hmm


fan.. det får inte vara sant.
johanna tänk om !



valborg...snart stan

igår var det rätt så najs, efter skolan åker jag oh Micha hem till mig med Ellen. Sen åker Ellen sötnosen hem.. Micha oh jag käkar.. sen fixat oss. haha och medans vi fixar oss webbar vi med EmmaTärning bästavän :D xd
Sen kommer EmmaBergman hit .. vi går till rambodal och träffar Sofia oh Jessica :) <3
Sen åker dom .. sen kommer Eve, Jonna, Ellen till rambodal :) sen åker dom.
Så då blir det bara Jag, Micha oh Emma kvar. Så vi cyklar runt lite.. haha ohsen hände det lite roliga grejer under kvällen :) shiiiiiiiiiiiit säger jag bara :) <3<3 men kvällen blev rätt lyckad tillslut ! tack till alla gullungar jag var med, älskar er.

men nu ska jag fixa mig. sen blir det stan eller maxi med mami :)

kram från johanna ♥


RSS 2.0