Besök nya bloggen för mer uppdatering gullungar

Vad roliga ni är, det är fortfarande massor som följer den här bloggen. Men somsagt jag har en ny blogg klicka HÄR för att besöka den!

Och tips till er som har bloggar, skaffa devote iställer, jag är hundra gånger nöjdare med det! Det är ju också ett plus om man har iPhone för appen till devote finns ju! puss

NY BLOGG!!

Har nu flyttat bloggen till devote.se  JOHANNAOHLIN.DEVOTE.SE  pågrund av att blogg.se inte gör någon app. Har kommit igång med den nya bloggen, så följ och kommentera den istället är ni gulliga. Men kommer ha kvar den här bloggen för att kolla igenom gammla arkiv! 



justin drew bieber ♥

Igår kväll kom grannarna över för lite mys. Träffa Ellen babe ett tag också! Hon drog hem runt 12 och när jag kom hem kolla jag på NEVER SAY NEVER flera gånger tills klockan blev 4 och det börja ljusna ute. Sov till 1 idag och nu sitter jag hos Evelina, ska till hageby senare, ha en chill kväll!

funderar starkt på att börja blogga på devote.se för att få appen och kunna uppdatera från iPhonen! :) har redan en blogg där, och har tjuvstartat lite på den. KLICKA HÄR


yeah

Therese och jag i Fritt fall, haha posa ju där uppe för kameran men så funkar inte skiten.


stockholm dag 1,2,3

DAG 1
Var det Gröna Lund som gällde, där vi även träffa Emma och Lucas! Åkte somsagt precis allt med syster. Insane, mitt allt hehe. Va där i 8 timmar och det räckte, var helt dööd när jag kom hem. Det var så att Håkan Hellström var där också, men missa han, trist.




DAG 2
Vakna runt 8 och gick och åt god hotell frukost! Sedan gick vi på stan ett tag och sen vidare ut till Vaxholm med en båt, båtturen tog ca 2 timmar, sedan åt vi och gick runt och kolla lite, det påminnde massa om Västkusten, jätte mysigt, vi hade även världens finaste väder! Åkte hem så vi kom hem till hotellet runt 9 och somna några timmar efter det.








DAG 3
Haha var super trött när jag vaknade,men gick och åt hotellfrukost, tog en jätte god och nyttig blåbärssmotie! vid elva gick jag, mamma och Therese på stan ett tag och sen till hotellet för att checka ut. Och sen gick vi till gammla stan i det fina vädret, jätte mysigt, tog en snabbluch på Mc och tåget gick hem vid 8 sen! Kan lugnt säga att mina fötter värkte som f*n när jag kom hem efter att jag gått i 3 dagar konstant.










borta bra men hemma bäst!

Nu sitter jag ÄNTLIGEN vid min data och bloggar. Men tågresan gick bra hem förutom förseningen. Är sugen på något men känner mig plötsligt mätt när jag tänkter på allt onyttigt jag ätit i Stockholm!

just nu!


färdigpressad juice ♥


nya linnet och "skalet" till iPhonen


puss uppdaterar mer bilder senare!

Sitter på tåget...

Som är 50 min försenat, sitter och dunkar Disney musik, hoppas ingen hör haha. Innan vi drog till tågstationen köpte jag ett linne på monki för 75 kr, billigt! Vädret ser ju bra ut så kanske tar en liten promenad när jag kommer hem, efter det packa upp väskan (annars blir det aldrig gjort) senare uppdatera bloggen med bilder, missa inte ;)

Fredag och dags att åka hem

Idag har varit en bra dag med fint väder faktiskt! Sitter nu med familjen på ett café i gallerian på hamngatan, och dricker färdig pressad juice <3 har köpt en liten grej till min iPhone, bild kommer ikväll. Har även köpt en earcuff, skitsnygg. Massa bilder kommer ikväll, tåget går 7 från Stockholm allafall, skriver då! Ha en härlig kväll, puss

RSS 2.0