still sick

Hemma idag med, varken blivit bättre eller sämmre, är så himla segt att inte veta om man kan gå på royal eller inte, men det får vi förfan hoppas att jag orkar!
Just nu har jag även så j*vla ont i huvet ush känns som jag kommer spy eller nåt för att allt bara snurrar så får lägga ifrån mig datan ett tag nu också.

När jag är sjuk blir jag aldrig sugen på mat,godis,kakor,chips osv utan tvärtom blir galen i frukt då, det är väl bra det, men igår under bara kvällen åt jag jordgubbar, vindruvor, äpplen & en apelsin hehe!
Även fast jag inte känner smaken för att jag är så förskyld buhuu:(

inget liv här hemma







äckel hår, orkar inte bry mig när jag är sjuk

Ha en bra dag i det mysiga vädret!




it's perfect

Nu har min förkylning blivit värre, eller aså min hals gör inte lika ont men nu har jag världens äckel hosta & är hur täppt som helst och huvet bara snurrar så fort jag ställer mig upp, & är seg och fryser i hela kroppen. ÅÅH jag vill inte det här, vill bli frisk och det är nu!
Saknar mina gulliga vänner.

Men får göra det bästa av det, nu ska jag se på..



Mamma kommer även hem snart efter att hon handlat, hoppas hon har nått gott för halsen med sig hem, pussN

wednesday

Snackade nyss med min underbara vän Amanda winberg i 40 min i tele och nu sitter jag & ska käka nåt litet & får världens lust att kolla på massa gammla Astrid lindgren filmer :)

- längtar till sommaren som jag aldrig gjort förr


ååh kommer ihåg när jag och syster bada as sent på kvällen & vattnet var hur varmt som helst





pussN




hahahaha underbara bb

KOLLA PÅ DEN HÄR LÄNKEN & se kuddkgriget dom hade inatt i huset HAHAHA & missa inte hur Rodney står & hoppar och skriker/skrattar som en jävla 5-åring hahah sjukt!


toppen väder

Blir att vara hemma idag med för det har typ blivit sämmre, inte bra alls har ju massa inplanerat inför helgen :(
Men får verkligen se till att bli frisk, och nu när jag är sjuk orkar jag inte blogga alls är så himla seg i hela kroppen.

Men blev lite gladare när jag kolla hur vädret skulle bli framåt i veckan & det skulle bli över 10+ nåndag & idag ska det eventuellt bli 5+ och sol!
Sitter här nu och ser på solsidan & tycker synd om mig själv för jag hatar att vara hemma och vara sjuk, hellre halvsjuk och kunna vara i skolan & träffa underbara vänner!

Det här gör jag om dagarna, så himla segt vill igentligen upp & städa oh plugga osv, men har ingen ork.



Men nu måste jag vila ett tag, blir säkert lite fix med bloggen idag också,
pussN



depp hömör...

...pågrund av det dåliga vädret idag & min hals gör så f*ck ont!

But when I thinkin of you I smile and love my life.


tjugoniondemarstvåtusenelva

Sitter här & har så himla ont i huvet allt bara snurrar när jag ställer mig upp! Så strunta i stallet idag skulle verkligen inte orkat. Idag har jag även inte ätit ett skit förutom en macka & en drickyoughurt, sjukt i min värld hehe.Men har så himla ont i h  halsen så tänkte ta lite te nu även fast jag hatar det. 
Nu tänkte jag städa garderoben lite, resultat senare på bloggen! :)


frulle next

Idag väkte mamma mig klockan 7 & fråga om jag orka gå till skolan och jag orka verkligen inte så jag 0somna om igen till 10 & nu sitter jag här med världens hosta, förkyld & hela huvet snurrar, ush! Aja inget att göra åt får se till att vila upp mig & bli frisk!

När jag vakna kolla jag mig i spegeln som alltid när jag vaknar haha allafall så blev jag jätte chockad över hur brun jag var, jag tänkte oj tog solariumet så bra igår! men nejnej kom ju på att jag somna med smink & allt på igår ha-ha! Eftersom jag somna först vid 7 & vakna till halv 9 oh va vaken en timma sen somna jag igen & sov till 10 nu, haha måste ha sovit 12 timmar.
Men va jätte seg igår, hade så himla ont i halsen osv.

Nu ska jag gå ner & käka frulle & sedan mysa i sänge med något gott & kolla på Solsidan, avundsjuka? haha det skulle inte jag vara för jag hatar att va sjuk!

pusselipuss från mig♥


sofia jangard



Nu är det så att min underbara vän har skaffat blogg, så tycker ni ska checka den!
 kliiicckkaaa hääärr♥


dagens outfit osv.




Röda låga converse
Svarta jeans - Cubus
Linne - Monki
Skjorta - Vero Moda
Klocka - Ur & Penn


Juste..måste bara visa hur mitt öra blir varje gång jag ska sätta i ett örhände i mitt översta hål. Jag gjorde det hålet för ett halvår sen men nu har det tydligen växt igen lite så igår kötta jag med en nål så hela örat blev fuck up.



glass+solsidan

Tjenare manne, Ovster här!

Sitter här nu med glass & tittar på Solsidan säsong 2 hahahah så himla bra det är, kan kolla om flera gånger på samma avsnitt!
Idag på lunchen sola jag för första gången i mitt liv i ett solarium hehe, det var verkligen sjukt skönt, blir att sola på fredag igen med Eve :) Idag har jag även haft jätte ont i halsen. Sitter typ och tjuter nu för att jag har så himla ont i halsen, är också super hungrig men vägrar äta för det göra så j*vla ont :(




pussN


godmorning

Det första jag gjorde idag när jag vakna var att kollaut så att det inte liksom va flera centimeter snö, men den snön som ligger på marken nu kommer nog förvsinna idag hoppas jag hehe! Nu håller jag på att fixa mig, skulle egentligen tagit halv bussen men den hinner jag inte, så tar 10 i 9 men jag kommmer nog i tid då med haha.

Allafall idag är det en sånhär seg måndag med fasta pass & idrott och jag slutar 3. Men bara att bita ihop, juste Edvin fyller ju år idag med, Grattis! :D
Tror jag drar med Eve på lunchen & solar. Men det måste bli slut för mig att äta onyttigt hela tiden, måste bli av med vanan av att äta söta saker osv. Det ska jag nog klara to the beach 2011!

Hinner inte lägga in dagens outfit nu på morgonen, men ikväll kommer den, pussN


saknade solsidan

Kan börja med & säga att fel person åkte ur Big Brother. Det stog mellan Vanessa & Roza, och Roza åkte! Men aja hon fick komma ut till Nicky och dom 2 är världens gulligaste tillsammans ju :)  Kan verkligen rekommendera tv 11 om ni vill se något bra på tv, är nörd i tv 11 nu fast självklart händer det ibland att man bländrar över till Disney hehe ;)

Nu sitter jag & kollar på Walking Dead på tv 11 & ska senare kolla på gammla Solsidan avsnitt, saknade det idag klockan 20.00 ju!
Nu ser jag också att det snöar lite smått ute men hoppas verkligen det inte märks när man vaknar imorgon, ifall det är vitt på marken imorgon vet jag inte vad jag gör seriöst.

Lägger upp en bild på Roza, jätte söt tjej ju!


D R Ö M   S Ö T T




it's up to you and it's up to me

Tog ett snabbt bad förut, känner mig piggare & fräshare efter det, smärjde även in mig med body lotion oh massa möjliga krämer! 

Allafall nu drar jag till Eves match där även Ellen, Sofie & alla spelar, lovely, fast drar nog på mig dunjackan idag ;) Kameran hänger också med
Mitt rum är även färdig städat tills jag kommer hem. Får se lite vad som händer ikväll, antadligen plugga, men vem vet kanske går ut & springer lite spontant som jag inte gjort på 1 år haha.

städat






I will fight forever

Eve drog nyss för att hon ska spela match om en timma & jag ska även dit & kolla då, men känner att jag behöver ta en bad och fräsha upp mig lite innan hehe & städa mitt rum!


pussN


I wait on you forever

Hej underbara läsare! Vakna nyss upp med Eve & insåg att man ställer fram klockan idag så vi förlorade en timma inatt :( Men däremot kommer det vara ljust till halv 8 ikväll. wuhuu!
Igår kom vi hem typ 1 med bussen hahah fyfan vilken bussresa hem, men allafall så när vi kom hem satt vi på the eye på min teve & jag somna såklart direkt efter 1 s & eve fick panik på mid så som vanligt!..

Härligt att träffa massa nya härliga människor igår hos therese, synd bara att det fucka ur. Härligt att felix också stog & rökte på mitt hår så det luktar skit nu.
Allafall måste dra & fixa mig nu ska även kanske slinga eves håra idag ;)

Pictures from yesterday!









HAHAHAHA hängde ut colafalskan i ett snöre från mitt rumt så att den skulle vara kall, haha normalt?











you smile, I smile

Statistiken sjunker verkligen när jag skruntar i att blogga på en halv dag & inte har så mycket bilder på bloggen osv. Men har mycket i skolan & stallet just nu så hinner tyvärr inte blogga & orkar oftast inte, är jämt trött ju :(

aja ska bli bättre , för tänkter inte låta statistiken gå neråt nu! men liksom ifall jag har över 200 beöskare ibland, och ingen kommenterar så känns det ganska segt. pussN

bra spotify lista, klicka här!


tell me you love me

Kalaset på hageby ridklubb blev insällt för thildis var sjuk, krya på dig hjärtat!
Nu tänkte jag fota lite, sen ta ett bad, sen fixa mig, och senare kommer eve hit & sover här tonight! lovely.

Hoppningen idag gick så himla bra med bebis steffi, underbara ponny!
Kunde även rida ute utan att frysa ihjäl :)
pussN

åh vilken underbar dag det e

Är nu klarvaken för om en kvart kommer eve & hämtar mig se drar vi vidare till stallet & hoppar, haha är lika tagga som igår ;) Härliga sol ute också, hoppas på att kunna rida fram ute, mysigt! Klockan 2 idag ska jag med min kusin till hageby ridklubb för att mitt kusinbarn ska ha ridkalas där så ska hjälpa till!

bild från igår

tired

bilder & filmer kommer imorgon, är så himla trött nu! Ska bädda ner mig i min säng också för fryser som en galning, ska även upp tidigt för jag ska till stallet imorgon på morgonen, förlåt för en dålig bloggdag, men är alltid helt slut på fredagar!

 
youre vocie make me happy 


internet har krånglat

förlåt om jag inte uppdaterat idag men internet har krånglat massa, men mamma har tydligen fixat det nu hihi :)
Alla i familjen är borta nu , älskar att vara hemma själv & det betyder att man dunkar JUSTIN på högsta!

Dagen idag har varit helt perfa! I skolan redovisa jag matten & det känns så himla lättande, & idag var det även spexfoto kommer upp bilder på det senare, haha missa inte!
Efter skolan gick jag på stan med dom allrafinaste tjejerna i uneversum, ellen & eve :) Gick & kollar runt massa träffa även denice babe som är så himla saknad!
Sen hem & senare åkte jag & eve iväg till stallet & Jag hoppträna Brilliant. & det gick förvånadsvärt bra!! eftersom jag inte rider henne alls ofta så gick det super, hon är vääääldigt stark i bettet helt sjukt, men världens duktigaste över hindrerna osv! 


- tack eve älskling att du följde med & fota med min systemis, bilder och video kommer senare ;)

pussN
livet äger just nu! nån som håller med ?
- dunkar världens bästa justin bieber, dricker cola vanilia, har världens underbaraste vänner omkring mig, det är vååår, självförtroendet är på toppen, ridningen går framåt.


unik

Nu är det ljust ute till halv 7 allafall så himla skönt! Nu måste det bara bli lite grönare ute & då är sommaren påväg på riktigt, underbart. Här kommer några bilder jag tog förut, orkar inte redigera.
















- alla är unika på sitt sätt


first dance

AE jag går ut & får bort huvudvärken istället, jag går ut & fotar. Blir alltid på lika bra humör att vara ute i det härliga vädret!

 


that should be me

Efter flera utbrott imorse lyckades jag allafall hitta nåt okej att ha på mig, stackars mamma som får stå ut med mina utbrott

Allafall dagen idag var vädligt seg. Men gick på stan ett tag med Eve & vi käka lite på Espersso, alltid lika bra med dig hjärtat! Sen tog jag bussen hem med snyggingarna lina, eve & ellen. Nu sitter jag här & är proppmätt efter en macka somvjag åt för några timmar sen haha? & har även världens huvudvärk så ska försöka vila bort den hehe.
pussN


amazing

ryser...



spoooottiiiffyyyy♥






nothing ever gonna stop me

Godmorgon sötnosar! Vakna vid 6 & tog en ducsh & har precis käkat frulle. Ska nu välja kläder, ush hatart!
Men allafall medans jag fixar mig lyssnar jag på muuuusiiic, lovely :)

härligt dag i dag med ser det ut att bli ? ;)
pussN

born to be somebody

Hemma från bion med Sofia & Emma, justin bieber världens underbaraste kille på jorden eller vad..tjöt lite sådär också i salongen. Kan inte beksriva i ord hur bra han är på allt? Ni som klagar på han dra åt h*elvete avundsjuka.Att bli känd så fort är världens jobb & han bryr sig så himla mycket om allt annat än sig själv typ. amazing snygg också!
Filmen var hur bra som helst, ni som tvekar på att gå på den, säger bara en sak GÅ!

Träffa även gullungarna matilda & carin utanför bion, saknat er båda massa, super kul att träffa er båda! :D
Allafall tack fia & emmis för en super bra eftermiddag, nu är det så att Sofia håller på att skaffa blogg också, helt lovely, länkar henne på min blogg senare!





outfit+facelook



Jeans - Cubus
Skjorta - Gina Tricot




NEVER SAY NEVER

taggar för fullt här hemma till bieber filmen i 3D med Sofia & Emma!


you were born this way baby

Kom hem för en stund sen från skolan & vårdcentralen, mamma kom & hämta mej vid skolan. Men allafall nu ska jag fixa iordning mig & sen drar jag till Sofia & vi drar sedan vidare in till stan för att sen gå på Justin Bieber filmen klockan 18.00 :) tagga tagga!

Hoppas ni haft en bra dag :D pussN


onsdags morgon

Äntligen hinner jag slänga en ett inlägg på morgonen, Idag har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig :( Men ikväll allafall ska jag & sofia på Justin Bieber filmen, sjuuuukt taggad faktiskt! Idag är det inte lika varmt som igår men det är fortfarande sol ute.
Hoppas ni får en bra dag, pussN


jag spelar som en kung haha!



Jag är bäst på att underhålla mina bloggläsare tycker jag ha-ha;)

förlåt för dålig uppdatering idag..

..Men mina tisdagar är fullproppade. Idag i skolan hade vi Labb i Nationella & det gick sådär! Hade även Spanska nationella & blev allafall godkänd :)
Allafall sen stressa jag hem med 2 bussen & käka & kasta mig på cykeln så att jag var vid stallet klockan 3 , men sen påvägen ringer jag Eve & då säger hon att det börjar klockan 4 i stallet & jag trodde jag skulle tjuta ihjäl för jag hade stressat som en dåre!! Aja det vara bara att vänta i en timma i stallet tills kursen började ;)

Kom nyss hem nu & käka (haha låter som om jag käkar hela tiden) men allafall om 10 min kommer Ellen & hennes bror & hämtar mig sen åker vi vidare till förarbeviskursen, kommer hem 10 ikväll!

pussN
ps.haha kolla min blogg ikväll, kommer upp en video på när jag spelar piano som en kung!


Big Brother ♥

BB NU! Är alltid lika taggad att se på det, fast segt att Nicky åkt ut, varför ska dom som kan bjuda på sig själva åka ut för? Aja..bara att hänga med. Efter BB ser jag alltid på plastikdoktorn, ha-ha sjukt bra faktiskt:)

det svåraste här i livet är att acceptera att leva mig sig själv, du ska leva med sig själv hela livet

Ha en bra kväll, pussN


skolfoto?

Idag när jag kom hem tog jag in posten & där i högen ligger ett brev från svenskt skolfoto & jag börja få ångest på en gång, hatar verkligen skolfoto!



Men ha-ha när jag öppnar det, är det ju om spexfotot & då blev det ett happyface :D


BTW!
sista avsnittet av Solsidan igår säsong 2, hemskt ju, vad ska jag nu se fram emot på söndagen? Men hoppas verkligen det kommer en ny säsong, programmet är ju inte direkt hatat av hela Sverige;)
(haha tog bilden igår)






I wanna be a big rockstar

Såhär ser en trött Johanna ut efter en dag på badet, ush blir alltid lika trött när jag varit där varför..



Dags för filmtime nu allafall med Cola, blir att se The Eye, haha gamleby minnen eller vadå Jessi? ;)

pussN







 


lyckad dag ändå tillslut

Jag var helt deprimerad imorse verkligen! Så vägra gå till skolan & badhuset idag! Jag skit i skolan men drog till badhuset klockan 12 för att ha simprov med alla tjejer i nian, haha ganska kul allafall;) Sofie,Sofia,Ellen,Eve & jag va kvar ett tag till klockan 3 sen tog vi bussen hem (hade varken smink eller blåst håret efter badet, rejält pinsamt på bussen) & jag skjutsa eve hem från busshållsplatsen , faan så härligt det är att man kan börja cykla igen!! Imorgon ska det även bli uppåt 12 grader & sol, mitt liv är på topp igen:D

Allfall så tänkte jag ta en cykeltur med Ellen bejb nu men nejnej hon ska på träning, så antingen sätter jag mig på cykeln & cyklar runt själv? haha Eller så ser jag på BB ett tag & pluggar lite engelska;)

Men innan jag gör nåt av det så måste jag sätta in linserna eftersom jag tog ut dom på badet. Funderar verkligen starkt på att köpa färgade linser med styrka, men det största problemet är att jag verkligen inte vet vad jag ska ha för färg!?
Leyla här är en feeeet läääänk till en sida för färgade linser :)

- jag vet långt inlägg,sorry men hade mycket att skriva ju.

 


filmtips

Nu tänkte jag lägga upp några filmtips, bra va? Jag hatar själv när man sitter & är filmsugen och så har man ingen bra film och se;) Så kom gärna med filmtips till mig med vetja!

The resident
En ung läkare får känslan av att hon inte är ensam i sin nya etagelägenhet i Brooklyn. Snart upptäcker hon att hennes hyresvärd har blivit skrämmande besatt av henne.


The devil wears prada
Andrea får ett jobb, som så många unga kvinnor skulle döda för, på en av New Yorks största tidningar där hon jobbar för den mycket krävande förläggaren Miranda Priestly.


The eye
Sidney råkar som liten ut för en hemsk olycka och blir blind. Som vuxen får hon sin syn tillbaka genom en mirakulös transplantation. När bandaget tagits bort börjar hennes nya liv. Lyckan blir dock kortvarig. Med synen kommer också hemska hemligheter och syner som skrämmer och förföljer henne. Hennes familj och vänner börjar tro att hon förlorat förståndet. Men Sydney är övertygad om att den anonyma donatorn öppnat dörren till en skrämmande värld som endast hon kan se. Det enda sättet att få slut på mardrömmen är att finna donatorn...


Pretty Women
Edward Lewis är en framgångsrik affärsman som skall ordna några affärer i Los Angeles i en vecka. Han kör vilse i staden och plockar upp en prostituerad, Vivian, som guide. Han känner sig ensam och betalar 300 dollar för att hon ska stanna en natt med honom på hans hotell. Efter den natten blir intresset djupare och eftersom han behöver en dejt till en affärsmiddag så erbjuder han henne en deal att han hyr henne under resten av den tid som han är kvar i stan.


Min bäste väns bröllop
Julianne och hennes bäste vän Michael lovade en gång varandra att gifta sig med varandra om de inte hittat den rätte vid 28 års ålder. Nu är det tre veckor kvar och Michael ringer för att berätta att han skall gifta sig med Kimberly. Huvudstupa far Julianne iväg för att göra vad som helst för att stoppa bröllopet. Hon inser att hon egentligen alltid älskat Michael.


Det var några filmer som jag sett & som är sjukt bra, ehm kanske kan forsätta lägga in lite inlägg med filmtips?



.

Sitter här nu & har ångest för jag vill inte åka till badhuset idag, & jag kommer komma försent för jag vakna nyss & vi börjar om en halvtimma men jag får ta bussen om en haltvimma! Är så himla trött även fast jag somna 9 igår & vakna 8 idag :o

känner att min dag kommer bil hemsk, pussN

det är så synd att du är så söt

vadå gammal låt? Men snacka om att den väcker gammla & framför allt härliga minnen!



virus!

Min data har virus det är därför jag inte bloggat idag plus jag har varit i stallet hela dagen så aa!:)
Men nu sitter jag vid syster data & jag hatar den! Men får väl stå ut för jag tänkte fixa lite med designen.

Härligt att det brörjar smälta bort massa snö igen, det är lika med Johanna på bra humör!

Juste hela familjen är borta hos Jenny & Janne eftersom Thilda & Harald fyller år, GRATTIS till världens sötaste barn:)

pussN

ute med syster nyss

& jaaaa hon är allmänt störd om jag får säga så! fast jag älskar dig ändå & du kan lita på mig till 110% & jag finns i alla lägen.





Besök hennes blogg  KLICCKKAAA HÄÄÄÄRR

fix med designen!

Ursäkta om min design kanske ändras helt plötsligt osv men jag försöker göra "klart" designen som jag tänkt göra för en månad sen så det är typ dags NU :)
Förövrigt är ni dåliga på att kommentara, blir ju super glad varje gång ni slänger in en kommentar!

pussN


photografs from yesterday










puss , jag älskar dig!

freak



Disney låtarna är världens skönaste att lyssna på!

summer next











sätt er i solen & blunda så får ni sommarkänslor, lovely!

sötaste låten eller vad ? 

skorta+jeans


Skjorta - Vero Moda 129 kr


Jeans - Cubus 299 kr


mycket i huvet just nu..

som jag bara vill skriva av mig här på bloggen men får ta lite i taget ;)
Aja vill bara berätta om hur det gick idag i stallet, Red Pralin, en C-ponny som jag aldrig ridit förut! Men f*n så mysig han var:) super duktigt var han också & jag är nöjd med dagens ridpass. När jag kom hem från stallet gick jag ut & sola lite hihi, jätte härligt väder idag=bra humör

NU tänkte jag ta bild på mina nya kläder som inhandlades igår innan Amandas fest, kommer i inlägget över soon. men först måste jag packa upp väskan, annars blir det aldrig gjort;)

- tyvärr inga bilder från ridningen idag. pussN


sitter hemma hos allrabästa eve

Vill verkligen börja med att säga att jag har varit jätte dålig med uppdateringen , förlåt!

Men kvällen igår vart lyckad & folket var hur underbara som helst! Amandis tack ännu en gång, du är underbar på alla sätt & du gjorde kvällen ännu en gång lyckad! Ehm vi drog hem vid 12 halv 1 & jag somna direkt när vi kom hem!! Jag tog tyvärr inte kort på festen som jag hade tänkt från början men aja kommer bilder på eve & mig från min systemis innan vi drog!

För ni som undrar vad jag gör uppe klockan 8 lördagen efter så är det för att eve & jag drar till stallet snart, buhuu vill ju sova.

aja vi hörs senare & ha en super bra lördag, bilder kommer i eftermiddag :)

planera

Jag har börjat bli beroende av min kalender eftersom det är så mycket med skolan, stallet, kurser,fester & saker hit & dit. Så har jag börjat skriva ner allt i min kalander, som alltid ligger i väskan ;)
plus att jag älskar att planera!




äta äta äta hehe

Jag som skulle börja äta nyttigt hemma nu & vad kommer inte pappa med hem då då ? Jo en stor jävla semla & det går ju inte att motstå..


ps. jag avboka hoppträningen imorgon tills nästa fredag men då hopptränar jag Brilliant istället!

toppenhumör

Har haft en sjukt bra dag idag med mina underbara brudar! Vi träna med vårat "band" idag inför rockshowen haha vi kommer vara grymma ;)

Nu ska jag svänga förbi stallet lite snabbt bara & kolla om jag kan byta hoppträningen till nästa fredag,hoppashoppas så att jag kan gå på Amandas fest imorgon. Aja sen när jag kommer hem känner jag att jag måste byta om till älsklings myskläder & sedan plugga!
Mitt mellanmål today..


efterlängtade vår!




pussN

seg morgon

min dag börjar med att... 
Jag går till bussen någon minut försent & den åker förbi mig när jag går till busshålsplatsen jag missar den. Så jag ställer mig & väntar på nästa buss som ska komma 2 min efter!! väntar oh väntar och det kommer ingen bussjävel så jag går hem & tänkter ta cykeln! PRECIS när jag går innanför dörren åker den där JÄVLA bussen förbi fönstret som skulle kommit för 10 min sen,
så nu sitter jag hemma ...igen & väntar på halv bussen , HÄRLIGT
& mitt humor går ner till botten nu h*elvete så arg jag blir!

Passar väl på att slänga in dagens outfit:)




kängor - vagabond
tunna strumpbyxor - h&m
knästrumpor - h&m
slappt linne - gina
skjorta - MQ
halsduk - cubus
klocka - ur & penn






sov gott underbara bloggläsare!

mamma blir galen på mig när jag skypar & bloggar såhär sent så måste dra mej mot teven & sängen nu.

s o v   g o t t  !



skype

Har nu snackat i skype med Evelina i över 1 timma måste nog lägga på snart eftersom jag måste sova tidigt eftesom jag vänt på dygnet! men får se hur det blir med den saken ;)
Sitter & skriver en liten inköpslista inför Ullared i april hihi!
Missade desutom BB ikväll "snyft" :(!!

aja ha en skön kväll så hörs vi

Eve & jag i sommras!



femte bilden - en gammal bild på dig själv

3-4 år sedan




2 år sedan


haha lägg märke till fjortis redigeringen & depptexten i höger hörn.


16 mars

om jag ljuger lackar ni ur
om jag talar sanning lackar ni ur
?

jag förstår er till en viss gräns


never say never



Har börjat tagga Justin Bieber fimern på bio nästa onsdag med bästavän Sofia Jangard!
Haha fia våran förfest kommer bli grym;)

Måste bara säga att Jaden Smith är sjukt söt ju!


the spring is here♥

inte så bra bilder..




men ge mig sommar åtminstonde..


dagens outfit 16/3

Vill inte visa mitt ansikte. Jag hade både dålig hår & smink dag!


Från topp till tå!
tunna strumpbyxor - h&m
höga jeans - monki
linne - monki
skjorta - gina :)




mitten av veckan, känns helt okej

Dagen börja med att jag tog bussen med min underbara vän Sofie tilll skolan  !Idag blev kursredovisningen intälld men jag & Eve var mest glada för det eftersom vi inte var riktigt klara. Men nu är vi det så nu får den här j*vla redovisningen bli av!

Hade också NP i Biologi idag hela förmiddagen, jag trodde det skulle vara svårare, men det gick ändå inte sådär super bra. men får hoppas på det bästa!;)

Känner att jag ligger ändå rätt bra till i skolan nu & det lättar så himla mycket på allting! Men har fortfarande så himla ont i huvet nästan varje dag & jag orkar inte med det längre :( aja får stå ut.

Känner för att ta ett bad , men känner också för att plugga , eller ska jag gå ut ett tag & fota? svårt beslut..

pussN
ps. dagens outfit i inlägget över!


- blir en liten bild på syster, tryck på bilden för att besöka hennes blogg.

haha älskade bb! :)



Ligger i sängen som vanligt bänkad framför teven eftersom det är Big Brother! HAHA nu den här veckan ska dom ha olika "sjukdomar" & Katerina har att hon ska vara blind, hahhaha helt sjukt att se det här. Tjuter av garv, snälla ni som har kanal 11, titta ;)

Nu ska jag forstätta kolla, sov gott underbara bloggläsare!

orkar inte

Är så himla trött & har sovit tills nu, mamma väckte mej för att vi skulle käka lite & om tio min ska jag till förarbeviskursen med ellen! & den håller på till 9, kommer vara helt död när jag kommer hem & då måste jag plugga en timma! Seriöst får ångest över allt när jag är så j*vla trött.
För sen vid 10 är det älskade BB :)

pussN



mina älskade vänner, ni är bäst

Idag var det en härlig dag i skolan med ÄLSKADE tjejer! Fick träffa bebis Emma idag som jag saknat massa.
HAHA på lunchen drog eve & jag till mc & jag prova såndär bacon cheese (väldigt god) allafall sen skriker jag SATFLÄSK , BACONET ÄR SLUT. haha ni som ser solsidan kanske fattar , men det är eves & min humor allafall :)

Nu ska jag chilla ett tag sedan plugga & senare åka iväg till förarbeviskurs med Ellen bästis!
Skulle igentligen varit i stallet nu men det blev inställt, himla skönt om jag ska vara ärlig :)

Sofie, Sofia, Eve, Emma & Ellen tack tjejer för en braaaa dag, jag älskar er.
pussN




smart tjej

Har nu tagit ett skönt bad, haha jag verkligen älskar att bada! Allafall nu skajag börja plugga, men FÖRST pluggmusik på, men det blir en pluggpaus om en halvtimma för då börjar BB♥

Jag har faktiskt kommit på en ganska smart sak. Det är såhär.. Om jag pluggar järnet nu innan sommarlovet %då menar jag verkligen plugga som en j*vla nörd! & sedan ta tag i ridningen!! & börja träna som en dåre!!!!!

Då när sommarlovet väl kommer så kan jag känna mig så jävla nöjd över mej själv & sommarlovet kommer kännas så himla härligt efter all skit nu på våren:)!

Bilder som ger mig sommarkänslor. Dock är dom 1 år gammla! & fråga inte ens vad jag gör på vissa bilder.












pussN











bilder från klubbtävlingen :)

Varning för suddiga bilder, har inte lärt mig kameran ordentligt än!


Pebbles & Norbert bebis

Jag & Steffi bebis♥

Jag & Steffi, hon var bäst!

Jag & Steffi, haha hoppet!

Erika & Pralin

Eve & Brilliant!

Eve & Brilliant

Ha-ha, Eve ville visa hur hon tyckte hon red, störda du! Men vet du att jag konstigt nog älskar dig ända.

Josefine & Colorodan, Erika & Pralin

STEFFI ÄLSKLING!

Qula, finaste hästen!




fjärde bilden - en bild på en konstig tid i ditt liv..

..Fjortis/Pj tiden, ush omogen i sättet till max. Behöver väl inte säga så mycket mer sen.

jag till höger.

jag till höger.

jag till vänster.





just a dream

Sitter här nu & har gjort lite smoothie osv. Dagen idag i skolan spenderades med underbara Ellen. Eve, Jessi & Emma var hemma, galet!
Allafall ska börja plugga om ett tag & när kameran laddat klart kommer bilder från i Söndags & outiften idag :)

Hoppas alla haft en bra start på veckan, min var helt okej!
pussN
- think I'm falling in love


måndag morgon

Idag är det den 14 & ifall det är sant så läggs facebook ner imorgon med det hoppas jag är falska rykten.
Allafall idag är det en seg dag varken emma eller eve kommer inte & jessi vet jag inte ?

plus måndagar är det segaste som finns, då vi även har segt shema i skolan idag med fasta passa hela dagen!

När jag kommer hem ska jag sova hehe, nu måste jag gåååå! Ha en bra dag.
Dagens outfit kommer in ikväll pussN


grym på alla sätt!

Herregud Eric Saade, helt enkelt Sveriges snyggaste kille, Molly har världens j*vla tur! Att få krama killen åh gud vilken känsla. Sjunger & dansar underbart med! Johanna Saade hur låter det?:D
- Nån som håller med? (a

SNYGG SNYGG SNYGG





2 snyggingari ett!


trött johanna

Tänkte sova tills Solsidan börjar, sätter klockan så att jag inte missar det hehe!;) Senare blir det att kolla på älskade BB med popcorn! Hinner även se en timma på Pretty Woman på femman klockan 9.


Hejar på Sanna!



pussN



13/3

Vill bara börja med att sägat att det fortfarande är ljust ute & klockan är liksom sex, härligt!

Allafall idag åkte jag till nfk klockan 12. Träffa eve babe där & vi gick och tog det lugnt ett tag vi gick banan osv..Sen kommer Eva & säger att jag skulle rida fram för att jag skulle starta som trea i min klass & jag bara wtf!? så jag slängde av mig mjukisbyxorna & kasta på mig hjälm oh hela skiten, som tur var hade Anna gjort iordning Steffi bebis! Senare kom också Ellen älskling & tittade på eves oh min runda, jättekul att du kom Ellen!

Allafall så jag blev super nöjd med min ritt idag, felfri & det var det största målet idag plus att Steffi hade världens bästa tempo! & jag älskar att jämföra prottokollen (stavning) mot dom andra gångerna jag när jag kommer hem hihi:)

- bilder kommer senare ikväll! pussN







godmorning

Vakna för en stund sen & nu taggar jag lite till hopptävlingen;) Sitter & får lite ångest för jag behöver nya ridstövlar, väst, strumpor, tröja. Men aja får kolla det nåndag med mami!

Nu ska jag fixa mej lite, hörs senare pussN


rätt låt vann, wuhu!

Jag & Jenny hade såklart rätt om att ERIC SAADE skulle vinna hela skiten, snyggingen själv♥

Allafall så drog familjen till Tina & Lasse (min moster) & fira henne & där var även min kusin & hennes kille & mina andra 2 kusiner!
Sen stanna vi kvar & titta på mello & lite senare kom Ellen älskling, hon följde med hem sen & hon drog för ett tag sen.
Ska gå & lägga mig skapligt ikväll eftersom det är tävling imorgon, ett lycka till kanske?:)






photgraf♥



- brb hageby med mamma!


just nu, bath time

Jag har nu badat i 2 timmar, normalt? Yes för mig allafall.


Vill ha nya ridkläder osv, kommer upp i nästa inlägget vad jag behöver köpa in.

Min syster & jag bytte rum inatt eftersom hennes kompis sov här & snacka om att hon ska städa mitt rum nu!

mums♥

Det enda shampot & balsamet jag använder, super bra, ca 60 kr per flaska.



pussN


härliga lördag :)

Dagesn har börjat super bra.Lektionen idag var den härligaste på länge, Norbert gick så himla fint & lyssna sjukt bra på mina skänklar & jag är jätte nöjd med dagens lektion, jag känner att både han & jag utvecklas bra. tagga hopptävling med Steffi bebis imorgon också!

Nu ska jag ta ett bad eller nörda som världens cooling guitar hero, jag spelar på hard nu, haha grym jag är eller vad?

pussN
inga bilder för tillfället.


godmorgon!

Härliga lördag, jag är super trött men blir nog piggare när jag sätter mig på hästryggen hihi.
Bra väder osv idag också. Hörs senare :)

allting har en mening.

Dagen har varit helt ok, när jag kom hem från Söderkäping med Eve käka jag wook himlans gott & nu har jag som vanligt proppat i mig godis så jag typ dör så mätt jag är. lär jag mig aldrig?
Aja är bara dödstrött nu & ska dessutom upp klockan halv 9 till stallet imorgon & rida, härligt, jaa på sätt & vis!

Låt bilderna tala för sig själva hur min kväll sett ut:)



bb♥

gurkan färgar sitt hår!






trött tjej.


brännan sitter kvar sen gran canaria!

ha en härlig helg nu i vårvädret, pussN


vi är en

Bilder från Eves dressyrträning i Söderköping Nickan är även med på några bilder hihi!
Inte såbra bilder, måste nog köpa nytt objektiv osv. plus det var väldigt mörkt i ridhuset.
















jag älskar dig min allrabästavän nu & föralltid du är det bästa som finns!
du & bella är dessutom super fina tillsammans:)




snart är det jag som är kung





höga jeans - vero moda
stickad tröja - vero moda



wekeend

Är nu hemma från skolan, mamam kommer hem om någon minut & då blir det lite fika sen drar jag to the stable & sedan vidare till eves dressyrtäning i Söderköping, har lovat att ta med systemisen & fota! :)

Även resten av helgen kommer spenderas i stallet, älskart.

- Jag har världens underbaraste vänner eve, ellen, sofie, sofia, jessica, emma jag älskar er av hela mitt hjärta♥
gammal bild på ellen & mig.


ha en super härlig fredag!



ritar osv

hihi sitter & "ritar" på min bild som jag täntke lämna in imorgon samtidigt som jag ser på älskade bb & dricker älskade cola♥
Vill också bara säga förlåt för att jag inte är så duktig på att blogga längre men det är så att jag har så mycket i skolan & stallet & utöver det ska jag hinna vara med mina underbara vänner :)

Men ni får sova gott & ha en bra fredag imorgon, själv ska jag med eve på dressyrträning i Söderköping, jag älskar henne så mycket, hon är endast min syster, besök hennes blogg!

pussN


om jag bara gått en annan väg

Sitter här nu & lyssnar på härliga låtar & får nästan glädje tårar för att det regnar ute!

idag spenderades dagen med philip, edvin, jessica, ellen,fredrik, nicole & amanda. underbara människor det där!

Nu ska jag fortsätta med min bild & sedan göra klart kursen :)


jag idag
tunna leggins - h&m
cykelbyxor - mammas
lång tröja - monki

Haha min bilduppgft, blubb blubb

pussN
- det finns inget som kan ändra redan tagna steg





@ Kunskapsskolan

Klockan 8 tog jag bussen med mina kära vänner Sofie, Ellen & Sofia.
Sitter nu med Jessi på zon 2 & plugga kurs, senare blir det svenska, musik & matte. Eve är i Ullared idag & hoppas hon pluggar med våran kurs eftersom den ska redovisas imorgon hihi :)
Det är även världens härligaste väder ute, blir på as bra humör då, snart är sommaren här, kommer gå dö fort!

Nu kom älaklings Amanda med wuhu !


 

my heart

Vill bara säga att den här tjejen är en underbar tjej som betyder så mycket för mig. Lärde känna henne i femman ? hon är min bästavän & det går inte att förklara i ord för hur mycket hon betyder för mig.
Kan fastna i telefonen hur länge som helst med henne, går att prata om allt möjligt med henne & hon får mig alltid på bra humör & finns alltid där för mig, och ellen det uppskattar jag så himlans mycket! Förstår om du inte står ut med mig ibland, men du är allafall världens bästa vän.
Hon ska flytta från smedby efter sommaren & jag vet inte vem jag ska träffa på kvällarna..och det kommer kännas så tomt utan henne plus vi börjar på olika gymnasium, men mitt hjärta vi håller kontakten,right?
- skulle inte klara mig utan dig i mitt liv. Skulle kunna skriva en hel bok om hur bra den här tjejen är på alla sätt men du vet själv hur bra du är, plus hon är världens snygging! Du förtjänar det bästa & jag finns alltid där för dig.
johanna älskar sin ellen jansson så obeskrivligt mycket♥




kommer du ihåg? & det finns mycket mycket mer.




sleep time

har nu sovit sedan 4 & kände att det verkligen behövdes, mamma väckte mig för att vi skullr käka inte så härligt att proppa i sig mat precis när man sovit, ush!

Är sugen på ett bad men syster sitter där nu & ser på film så lär ta ett tag innan hon kommer upp. Får trösta mig med lite cola nu :)

puss hej


you be in my heart

JUST NU! myskläder


Har lust att skriva en liten lista på vad jag vill ha just nu hehe, saker som jag känner att jag behöver NU.
1. Färgade linser
2. One piece jump in
3. Ny ridväst
4. Ridstövlar
5. Vårjacka
6. Parym
7. Svarta jeans
8. Ny skolväska
9. Nytt objektiv till kameran
10. Snygg tjocktröja


helt okej skoldag

Skoldagen spenderades för det mesta med allrabästavän evelina & imorgon åker hon till ullared. Men vi redovisa inte kursen idag pågrund av en sak.
Men däremot sola eve idag medans jag satt där som ett miffo & vänta på henne i cafee rummet på Nordic Club, härligt haha!

Men nu har jag så j*vla ont i huvet så tänkte göra en smoothie & sedan chilla med en härlig film!
Nu blir det också myskläder på.

Hörs senare pussN
Jag idag.




Jag är duktig med mitt hår, för jag plattar det inte på vardagarna längre & jag står ut med att inte färga det på ett tag, vill inte ha slitet hår som sedan gå av!




asdfghjkl...

..hertyhfnghsnvndksllsfnfklskjskffn

har inte så mycket att säga förtom att jag är rejält trött på alla kurser i skolan nu!

en kurs vi har jobbat med i 8 veckor? är jag & eve inte klara med & den ska in imorgon, & liksom vi började igår!!

säger som fredde, fan fan faan haha!



är på väg - björnbröder

Gulligaste rösten i början, Koda ;)




Säg det till alla
Jag är på väg
Det finns ju så mycket att se
Blå himmel däruppe
Och jag är på väg
Bästa platsen är där jag just är

Säg det till alla
Jag är på väg
Och jag älskar varje steg jag tar
Går i solsken javisst
Och jag är på väg
Och jag har bästa vägarna kvar

Och det bästa som finns
Är att träffas igen
Det spelar ingen roll när och var
Vi berättar för varann
Och det känns så bra
Åh, jag känner mig så glad

Så tala om
Jag är på väg
Så mycket som finns där framför
Under stjärnhimlen där kan jag vila sen
Medan månen ser på vad jag gör

Varken sol eller regn
Kan hindra mig
För snart kommer solen igen
Och den vinden som just rör vid min kind
Får mig att le
Åh, allra bäst är där jag just är

för jag är påväg

lovely♥



just nu här hemma

Inget smink osv


myskläder♥

mamma♥

fettisdagen

krämerna/tvålen/oljan jag hissa igår

ogilla utväxten starkt



helt vanlig tisdag

Idag vakna jag vid 7 eftersom jag somna vid 2 igår! Drog till skolan & hade NP i Spanska idag, gick väl sådär men får hoppas på det bästa :)

Åkte direkt från skolan till stalllet med Eve & Becka, åkte därifårn vid halv 6 typ, startlistona inför Söndag hade även kommit upp & jag ska solklart tävla bebis steffi!

Men nu måste jag plugga osv senare ta en duch & nörda tv som alla andra senaste ikvällarn, kommer väl något inlägg mellan allt det där skulle jag tro:)

pussN

ps. ska bli bättre med bilder


johanna hissar & dissar igen!


hiss
Dagens hiss är mjuka,härliga krämer/oljer till kroppen/ansiktet osv. Jag sköljde precis ansiktet med en tvål sedan smörjde jag in det i en olja, & dom produkterna har min moster köpt åt mig i Syd Afrika. Kan visa bilder på krämerna imorgon :)

diss
Idag dissar jag att man inte kan få allt man vill ha! Jag menar..jag vill t.ex. ha allt från färgade linser till en stoor båt. Man vill verkligen ha allt. Men man får börja inse att det är verkligeheten vi lever i & det är den vi får.








helt ointressant videoinlägg

måste bara säga att jag tycker det är hur kul som helst att göra videoinlägg,älskar när folk kan bjuda på sig själva! Är det nåt ni vill se mer av i bloggen?



jaa här får ni ser hur jag ingentligen är haha naedå men jag är mer oseriös än seriös!


ta tag i situationen

Har blivit beroende av min tv, inte bra. Just nu sitter jag & kollar på CSI NY som jag aldrig gillat förut ? & nyss kolla på på klockrena Ullared & senare blir det Big brother & efter det Plastikdoktorn! Helt galet beronde, aja.

- Måste också plugga får ta tag i det här nu, det här funkar inte längre, jag vet att jag kan om jag vill.
Dags att vakna upp & börja ta saker på allvar!

Allafall så måste jag stänga av datorn tidigt varje kväll för att sitta vid datorn ända tills man somnar kan orsaka spännigng i huvet (jävligt jobbig huvudvärk) & eftersom jag har det varje j*vla dag så gör jag allt för att bli av med det. Jag lovar att det inte går beskriva hur jobbigt jag har det med min huvudvärk,mår seriöst dåligt över det eftersom skolan bli lidande!


hatar inlägg utan bilder men däremot älskar jag nagellacket



wanted



1 500 kr

Värt pengarna ?


en värld full av liv

Drog hem från Eve vid 7 eftersom Ellen kom & hämta henne för dom skulle till träningen! Ville pluggat mera kurs med evsi men vi har bestämt att skypa ikväll & plugga samtidigt, men får se hur det går :)
Men jag gick allafall från Brånnestad hem i skinnjacka & det var ju inte så lyckat. Men påvägen hem ringde jag först till min underbara vän Emma sedan till älskling Amanda, sjukt underbara båda 2♥

Nu ska jag plugga Engelska & gå ner och käka något litet, kanske kommer videoinlägg ikväll från idag. håll utkik!

pussN

för nån vecka sedan, bara för att.



härlig dag på länge..

..med allrabästavän!
AA jag behöver direkt inte skriva vad som hänt idag utan ni kan gå in på EVES blogg & kolla på vårt allrafösrta videoinlägg haha! väldigt skoj.

Här kommer lite allsång  by eeevyy and jjooohannaaa!


bussen går om 45 min

Hålller nu på att fixa mig till världens bästa musik typ som hakuna matata hahah, underbart bra :D

Idag går jag somsagt bara till 11 & sen blir det fika med tjejorna, sedan hem till eve eller mig & plugga kurs.

Åh måste bara säga att jag är så glad att snön nästan är borta sen kolla jag i tidningen & det ska bli plusggrader hela veckan & det är ljusare längre ute nu. :)

ha en bra dag! pussN

taggad för ny vecka!

Ligger här nu i sängen & känner mig taggad inför veckan!

Förut några minuter innan åtta var jag ut & gick med Ellen, sen gick jag hemåt & det var helt dött i smedby, kanske berodde på att Solsidan började haha?
Allafall så jag sprang hem fort som f*n, allt för underbara solsidan♥
HAHAHHAHAAH Solsidan idag var nästan för bra också!

Imorgon är det halv studiedag så det blir en kanske fika på stan på dagen senhem till Eve & plugga kurs på eftermiddagen! :)

Ae nu måste jag forsätta kolla på big brother. Sanna, Cilla eller Katarina kommer åka ut ikväll, spännande!

pussN





no way out

Söndagen har än så länge varit super chill! Först kom Jenny oh Janne hit på morgonen sen framåt eftermiddagen kom Tina hit, hon har varit i Syd Afrika i 3 veckor. Nu är alla i släkten äntligen hemma från alla länder hehe :)

Sen drog mamma, jag & syster till Hageby och kolla lite på kläder ohså. Nu ska ner & käka hemmagjord pizza, så himlans gott!! Senare ska jag ut & träffa Ellen, sen vid 8 är det älskade Solsidan!

pussN

just nu

inget smink, orkar inte fixa mig så värst ska bara till hageby med mamma en sväng, ciao! :)


tredje bilden - en bild på någon i din familj

Får bli en bild på min little sister! hon är super bra på alla sätt även fast vi inte funkar så bra ihop ibland, men jag älskar dig oavsett vad♥





there is no one like you

Vakna nyss av att mamma kom  drog upp persijenen (stavning) & splen lyste rakt in i mitt rum, gud så härligt!
Om en haltivmma kommer Jenny & Janne hit oh fikar, måste väl dra mig upp ur sängenoh fixa lite nu då.
Idag är det också ett måste att gå ut i det fina vädret♥


jag älskar varje steg jag tar

Känner att jag behöver ett avslut på den här bloggdagen så jag säger väl 



On My Way

ååh jag sitter & lyssnar på underbart gammla bra Disney låtar, björnbröder låtarna får ju en nästan att tjuta.

L Y S S N A   P Å   L Å T A R N A ?  K L I C K A   H Ä R♥


gone going gone

Idag har jag haft no life. Sitter här nu ensam hemma & har precis kollat klart på Transformers 1 för första gången & det var en riktigt bra film!

Vill också bara säga att livet är så himla härligt just nu! känner mej så j*vla lättad & glad, fråga mej inte varför? Men det är väl bra! Jag har världens underbaraste vänner, familj, går framåt i skolan, ridningen går också så himla mycket framåt, plus våren är här, den där killen är också liksom wonderful.



pussN

Checka systers super bra blogg!



KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG! :)

Hon skriver om vardagen, outfits, mycket bilder osv! VÄRT EN TITT.


HTC ELLER IPHONE...

... det är frågan haha!

Nae men nu har jag en HTC WILDFIRE & man kan säga att jag är rejält trött på den & jag vill ha en IPHONE 4. Men är det värt det?  Snälla hjäääälp mig, ska jag köpa en Iphone 4  JA/NEJ ?

Eller ska jag vänta tills Iphone 5 kommer ut & köpa den då?








Never gonna be alone

Är nu hemma efter en ganska seg dag i stallet, från klockan 8 till 15 men red Steffi bebis en timma med & det gick super bra & jag själv är super nöjd, går bara bättre och bättre med henne!

Har även anmält mig till LD-10 den 13 mars, kanske ändrar till LD.
Är sjukt taggad brukar inte vara det till tävlingar haha! :)

Åhh gud vad tur jag har som inte sluta med ridningen som jag tänkte ett tag, jag skulle inte klara mig. Stallet är där jag hör hemma & jag älskart ♥

Kände världens lättnad när snön börja smälta bort idag, sen gick jag in & checka vädret på mobilen & det ska bli 5-7 plus grader i veckan & sol härligt säger jag!

2 år sedan






photograf

Säger godnatt för idag eftersom jag ska upp klockan 7 imorgon & sedan vara i stallet till klockan 3!

pussN

If today was your last day

Har nu käkat mat & godis så jag nästan spyr, haha nae ush vad äckligt men ärligt talat så får jag inte ner nått mer nu!
HAHAHAH har också skrattat så jag nästan tjutit till Ice Age :)

Nu har jag även ändrat design & jag är jätte nöjd med den, fast den är inte riktigt klar en, håll ut ett tag till. Så nu får ni bli vana vid den här designen för den lär jag ha ett tag till, vad tycks om den då ?

- Kom också på att min blogg som är mitt liv nu känns det som hehe fyller 1 år den 31 mars! kanske kommer en liten överraskning då :)

Just nu, trött tjej!


                                                      HÄRLIG SPOTIFY LISTA!

hemma från en seg dag i skolan

Kom hem nyss från en seg dag i skolan, men klara mig igenom den med emma babe!
Efter skolan vid 2 gick jag & emma och plugga på bibban med världens bästa lärare Gisela! hon är världens snällaste I promise you.
Vi satt där till 5 & det känns hur bra som helst att ha pluggat på bra för en gång skull :)

Nu ska jag chilla tills mamma kommer hem då det blir mys med tacos,godis osv. & imorgon ska jag upp tidigt till stallet och vara där till klockan 15.00.

pussN



wake me up with your lips

sitter fortfarande med huvevärk! ush. mår illa av det.
Har gått runt i mysiga kläder idag & verkligen bara tagit det lugnt, det kan vara skönt & ibland inte.. allafall så har det inte varit världens bästa dag! men kämpar mej igenom den precis som alla andra dagar. Kan ju allafall säga att jag blev så arg ett tag att jag slog dörren i väggen så det är ett stort hål där!

Men nu känner jag mig piggare & gladare för min underbara vän emma har snackat med mig. & hon är det underbaraste jag har, jag älskar dig mitt hjärta♥

bilder från dagen













love



 all I see is your face
all i need is your touch
wake me up with your lips


rensa bilder..

.. på datan är ju också kul? Har liksom redan 2 fulla usb!
sedan rensa kläder på rummet, senare rensa skolväskan & få undan lite plugg inför kvällen :)

Hörs senare babes ♥





pluggar hemma idag istället

Gick hem från skolav på lunchen eftersom jag har så himlans ont i huvet, det spänner i hela huvet & jag orkade verkligen inte vara kvar. mådde illa osv på bussen hem. Jag har börjat få jätte ont i huvet ganska ofta nu & vi gick ju & kolla upp det..det kunde vara migrän men dom fick inte ge ut tabletter.

Sen kan det okså vara en gammal ridolycka, att det liksom sitter kvar i bakhuvet, eftersom jag landa på det!

Men det kan ju också bero på att jag sover ganska lite & sitter lite mycket vid datan :)

Min mat idag.

hawaii pizza värmd i ugnen haha, mums!



bloggtrafik.nu

Gå med du också! Antalet besökare ökar :)

KLICKA HÄR FÖR ATT REGISTERA DIG!


bilder från romme!


Ellen & Jessi!

Eve, söt tjej!

Edvin & Calle, sweet guys.

Amanda, underbara unge!

Ellen, Jessi & jag in the lift haha!

Eve & Ellen

Jessi & Jag.
yeah!

Edvin plus härligt väder!

bjuder, Jess i& Jag.

Jag, Jessi, Ellen, Erik, Philip.

jaha här bjuder jag igen på bilden. men men efter en dag i backarna så ser jag ut såhär!

Hoppas på att åka tillbaka nångång i vår igen!

pussN





trött johanna hemma..

..från en super härlig dag i romme med super härligt väder! ♥
Vill tillbaka typ nu? Men jaa får se när det blir nästa gång. Så himla härlig känsla det är att åka i backarna & sen när det är så bra väder!
- Har tydligen fått mer färg i ansiktet efter solen idag, lovely.
Men nu är jag så himla trött så det är sjukt & jag ska fräsha till mig till skolan imorgon..ducha osv :)

bilder kommer i inlägget ovan!


morgoninlägg :)

Hinner slänga in ett litet inlägg! klockan är snart halv 6 & då kommer Eve oh hämtar mig. Sen går bussen klockan 6 & jag hoppas bussresan inte är seg dit som den var förra gången! Busschafören körde en omväg så vi kom en timma försent ;)

Allafall ha en super bra dag för det ska verkligen jag ha! :)

pussN

hemma efter en lång dag!

Är nu hemma efter en lång dag med massa fasta pass i skolan & två Kurser på eftermiddagen/kvällen. Helt död i huvet.
Men nu tänker vi inte mer på det utan jag är taggad till ROMME imorgon, härligt säger jag bara!

Så imorgon redan klockan 05.30 kommer Eve & hämtar mig! Det tar 3 timmar till romme cirkus så det kommer inte upp ett enda inlägg imorgon´sorry babe. Men checka FB , kommer hålla er uppdaterade ;)

Såhär såg jag ut idag :)





Svarta lack leggins
Slappt vitt linne
Rutig Skjorta
klocka osv

Taggad tjej!



pussN
- sov gott & önska mig lycka till imorgon!


härligt..

jag somna klockan 2 igår, är dödstrött nu! Men pappa skjutsar mig till skolan vid kvart i 9 :)

Dagen börjar med skola till 14.00 sen blir det direkt hem & fixa iordning lite & hämta alla kurssaker för sen ska jag vara i Stallet redan klockan 16.00 för kursen, sen DIREKT efter kommer mamma & hämtar mig i stallet för då ska jag på förarbeviskursen som börjar klockan 7 & håller på till 9!
Känner att det här kommer bli en låååång dag,men får kämpa mig igenom den, för imorgon är det Romme, tagga!

tråkigt inlägg pussN

                                                           härlig spotifylista HÄR!

RSS 2.0