i ljunga

Nu är jag ute i Ljunga med calle, erik, fredrik & philip. härliga killar det där! Trodde kvällen skulle bli hemsk själv hemma & jag orkade inte åka ut till åby eller något liknande, så det fick bli ljunga.

Allafall så skjutsa min snälla moster hit mig, calle & philip & nu sitter jag själv i ett mörkt rum & nördar medans dom andra grillar? Hörs senare puss♥





valborg

Kom nyss hem från stallet & hoppningen gick bra med bebis brilliant! världens sötaste ponny. stark som vanligt men förövrigt super dutti.
Nu ska jag sätta på nån mysig film & sätta mig i badet senare ska jag in till staden med Evelina. Kommer hem runt 4 kanske & har absolut ingen aning om vad som händer, förhoppningsvis åka in till staden allafall :)

Hoppas ni får en super härligt valborg!

-man måste gå vilse för att hitta dit ingen annan hittar

allting börjar om

klockan är nu kvart i 1 & jag måste sova eftersom jag ska upp tidigt till stallet imorgon och hoppa wiihuu.
Kvällen spenderades hemma hos Eve & vi tog det hur lugnt som helst snacka och såg film. jag kommer alltid älska dig syster, alltid!

Hehe jag var även duktig som laga mat till min familj idag också, jag grilla & hade bakpotatis till med massa annat gott!

Bilder från dagen dyker upp imorgon, sov gott :)


chill kväll

Ikväll tänker jag verkligen göra det jag känner för (om inte eve ringer sen hehe)
Jag tänker titta på alla pirates of the caribbean filmerna & käka god (grillad) mat, ha ansiktsmask, fixa iordning naglarna & bara ha en chill kväll med något gott osv. Åhh en kväll med älsklings filmen kan inte bli dålig!

Föresten titta vad jag hittade, man får väl hoppas...
http://www.filmnyheter.nu/terry-rossio-skriver-pirates-of-the-caribbean-5/


vill ni ha mer, hoppa upp & ner

Kom nyss hem från the school, cykla hem & stanna vid ica för att handla lite mat till kvällen. haha sen kommer Ellen dit med och ska handla mat för kvällen, f*n vad duktiga vi är hjärtat!

Nu ska jag ut & pressa lite, blir lugn kväll antadligen får se om Eve vill dra ut till ljunga ikväll, men tror dock inte det.

big brother låten, gurkan is thaa shiit!



fredagsmys

hej!
Sitter i cepe skolan med cepe människor hehe nae skoja, sitter med underbara människor.
Hade nyss spanska och redovisade, duktiga jag. Snart ska jag ha nationella muntligt i engelska snart, önska mig lycka till!

Kom försent som vanligt, igår satt jag kvar i en timma men idag sitter jag kvar en kvart hehe.
Men valborg i helgen då, blev inget Liseberg med tjejerna men får hitta på något i stan, blir nog ensam hemma, kul? nej.

det är dags för fredagsmys om det så är det sista jag gör, snart är det fredagsmys hoppas inte föräldrarna stör, nu är det slut på veckan det är dags för fredagsmys...

ellen min bästavän

Nu ska jag käka något litet tänkte jag, sedan ska jag in till staden & hämta ut biljetterna till filmen med Ellen babe!
Förövrigt har dagen varit bra och jag hoppas även på en skön & rolig helg :)

härliga gammla låtar

turkiet - 11

hösten - 10 ♥







1990 nånting, back in the days

Min outfit
onsdag 28/4

Tunna strumpbyxor - H&M
Höga Shorts - Monki
Linne - Ulla
Ringar - Glitter och Guldfynd

KÄRLEK

Nu ska ni få svaret över varför jag är så himla happy!! Helt galet, jag ska gå med min älskade vän Ellen på VÄRLDSPREMIÄREN av PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STARNGERS TIDES på tisdag den 17/5 klockan 23.59

Filmen är 2 timmar & 19 minuter lång.

Ställde klockan den natten biljetterna släpptes på 12 , 1 osv så jag kunde kolla om man kunde boka biljetter!

Men nejnej det gick inte, så mamma boka åt mig på dagen & jag var den första som boka på världspremiären i hela norrköping, sjukt hehe. allafall sitter på skit bra platser.

Jag älskar älskar älskar filmen helt galet, jag lovar er går inte att beksriva & jhonny depp snyggingen går verkligen inte att missa! Ni som inte sett filmen, det är ett måste för er att se alla filmer,
1. The course of black pearl
2. Dead man's chest
3. At world's end

Men synd att Keira Knightley & Orlando Blom inte ska vara med i den nya filmen, aja huvudsaken är att jack sparrow är samma person!

Pirates of the caribbean 4 - On strangers tides    i 3D
19 dagar♥

Underbara spotify lista, ett måste att lyssna på!
KLICKA HÄR









Överlycklig

Jätte förlåt för dålig uppdatering, har verkligen inte orkat, har haft massa i skolan som skulle redovisas och lämnas in osv. Men nu är det lugnt med det ett tag, eller?

Allafall så har jag massa att skriva men fattar mig kort..
Skulle igentligen åkt till LISEBERG på valborg med julia glimsö, fanny aledal & nicole berglund men nejnej hann inte anmäla mig! aja ska ju åka med klassen snart<3

Kom nyss hem från min älskade vän emma tärning där även nisse var, hon betyder mest för mig & är det finaste på hela jorden. Varit med henne sen klockan 9 imorse till 9 ikväll och det var länge sen, men kände att det behövdes för jag saknar det alldeles för mycket!

Älskar dej bruden!

Har precis kollat klart på BB & ska nu våga mitt hår tills imorgon;*

I nästa inlägg får ni se varför jag är så överlycklig heho :)




i skolan

Har inte haft nån blogglust som ni kanske sett & jag lovar att bilder från söndags kommer upp ikväll!

Sitter just nu med emmis, eve och calle babe och jag pluggar idrott, hehe min lärare va galen eftresom jag haft hela lovet på mig men är inte klar.

Emma galningen har på sig shorts och inget under, cepe hon är, fast hon är mitt cepe, puss

inga bilder eftersom jag är i skolan

Ha en bra dag nu alla! :)  


absolut sista dagen på lovet..

Känns segt att det är sista dagen på lovet men samtidigt skönt eftersom vi närmar oss sommarlovet, det här året kommer det bli helt crazy!

Allafall jag åkte till lindö i sista minuten igår, kom dit halv 10 sedan drog nog alla in till staden & några gick till vasa. Jag och eve drog allafall dit med några, väldigt härliga människor träffa vi också :)

Men nu sitter jag ute på alanen och käkar lite frukost ska till farmor klockan 1, senare hem och plugga järnet i solen (hoppas jag)

I nästa inlägg får ni bilder från igår!

i gryt

Hej alla glada! Sitter här nu på båten & bara njuter i solen. Pappa & jag fick även syn på en säl förut!! Som jag fota med min systemkamera, svårt eftersom den va lite långt bort men sjukt kul att få se en vild säl :) Har åkt båt i ca 4 timmar nu och det är nog 40 min kvar kan jag tro tills vi är framme i fyrudden, där är syster och mamma också med den lilla båten som ska sjösattas sen! Btw ifall det blir nåt i slipen (lindö) ikväll kanske jag drar dit beror på. Aja hörs sent ikväll I Guess, ska ta över ratten nu tänkte jag hehe :)

godmorgon

Äntligen fått sova ut, klockan är nu kavrt i tio & jag ska snart dra mej mot båten med pappa och sedan sla vi köra hem den från Arkösund till Gryt, härligt och bra väder är det ute med! Tar även med mig min älskade kamera :)

Men nu måste jag fixa mig, mobilbloggar senare när jag är ute på stora havet hehe!
Man kan faktiskt säga att det är som lördag nu eftersom alla är lediga imorgon, väldigt skönt allafall.




pussN

det enda...

jag lyssnar på är DEN HÄR underbart sköna listan på min spotify!

Have you ever done something you can’t change?
- I have
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
- I have

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey?
- I have
Have ever been caught in the poring rain, wondering if anything can ever bee the same, again.

You try to be proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.


hannis outfit + facelook

För kvällen, hastig fixning.





Jeans - Cubus
Linne - Monki
Armban - Ulla
Vit Guld ring - Guldfynd
Ring - Ulla
Klocka - Becks Urhandel
Örhängen - Ulla
Jeansjacka - H&M


kvällen

Min kväll ser lugn ut än så länge. har verkligen ingen lust att ta mig utanför Smedby haha lat jag är då.

Men kom hem vid 7 från Jenny & Janne där vi fira Janne & fick även ett gottigt påskägg av dom hehe som jag sitter och smaskar på nu samtidigt som jag har massa inlägg på gång, missa inte det under kvällen sötisar!


det finns vissa saker i livet man inte vill gå igenom. men ändå måste. för att sen kunna gå vidare utan att det är en självklarhet att ha en person vid sin sida. och inget kommer nånsin bli som vanligt igen vilken väg du än väljer.

hemma

Kom hem för en stund sen från stallet, väldigt skön dag i stallet med bra väder & bra människor! åhh blir alltid lika happy efter en dag i stallet. Åker nog dit på måndag med och hjälper till lite på tävlingarna tänkte jag.

Nu ska jag fixa mig för om en halvtimma tar jag cykeln till nya brånnestad & går på "kalas" eftersom min kusins kille fyller 29 tror jag ? hehe aja grattis!
Få träffa underbara kusinbarn också hihi.

Vi hörs senare puss älskar er alla ;)

mot stallet

Klockan är nu 8 och jag är ändå ganska pigg, men drar mig nu mot stallet hörs senare idag! :)

Big Brother ♥

nejnejnej mina älsklingar i big brother huset är nominerade!

Rodney, Madde & Katerina

Vem åker? vill inte att nån ska ut, haha älskar katerinas utbrott och rodney är världens gulligaste och madde är bra på alla sätt!



read if you want

Saknar sommaren 2009 mest av allt, absolut inga bekymmer, var forfarande "liten" och förstog inte vad framtiden hade att komma med. allt/alla är förändrat även jag själv och inget kommer nånsin bli som det var. man hittar dom man litar på och dom man inte klarar sig utan. allt har blivit så himla annorlunda. förstår igentligen inte vad livet går ut på ibland, men så får man inte tänka. det är det finaste vi har och det gäller bara att hitta det där knepet man så man kan leva utan att fälla tårar varje kväll.
vill bort, vill ut till gryt och bara koppla bort allt vill vara där helt ensam hela sommaren känns det som. kan nästan behöva det. förstår mer och mer vilka bekymmer som kommer komma i livet och jag orkar inte.
jag tänker för mycket ush blir rädd för mig själv ibland. måste hitta mig själv och börja leva livet precis som jag vill ha det. men det är svårt att tänka sig ett lyckligt liv så som det ser ut nu.

sommaren - 2009 allt jag vill är att få vara där



jag lovar jag ska bli en bättre människa

Kan säga att jag är rejält trött på allt. Sitta hemma i smedby när det är fint väder ute. Vara trött & stressad hela tiden. Trött på skolan & även fast jag ligger efter så orkar jag inte bry mig det bara blir så.
Har inte träffat en enda vän på hela lovet typ? saknar dom alla.

ååh är trött på tidiga mornar..
måndags - gick upp 4
tisdags - halv 8
onsdags - halv 6
torsdags - halv 7
fredags - äntligen sovmorgon sov 13 timmar inatt

Var på fett bra humör tills nu när jag kolla i min kalender att jag ska vara i stallet klockan 8 till 3 imorgon, ååh jag orkar verkligen inte och på söndag ska jag även upp tidigt och åka ner till båten.

ingen kan trycka ner mig.






kärlekens tunga

Chill dag
Snacka nyss med min fina vän Ellen Jansson som just nu befinner sig i snäckevarp! Själv ska jag dit på Söndag eftersom vi ska sjösätta båten imorgon, wuhuu, då ska jag köra hela vägen eftersom jag tagit förarbevis nu! ;)

Nu ska jag göra ansiktsmask oh lite, hörs ikväll. fixar nog lite med designen då med. PUSS
söt tjej haha


Paranormal Activity

Såg nyss klart på paranormal activity 2.

& jag själv tycker tvåan var hundra gånger bättre, man förstod liksom likheten osv med ettan. Att se ettan innan tvåan är ett måste! och jag kan verkligen rekommendera filmen :)
Jag tror på sånt eller aså inte riktigt så som i filmen men nåt liknande hehe, så då blir filmen extra bra.





skön dag

Somna klockan 9 igår helt sjukt & vakna klockan 10, så har alltså sovit 13 timmar inatt. Måste ha varit helt död efter veckan!

Nu drar även hela familjen utom jag till våran båt & fixar lite med den inför sommaren. Jag själv har laddat ner Paranormal Activity 2 och sitter med mitt påskägg jag fick igår, fick även 100 kronor, tack!

Drar mig väl utåt sen när solen har kommit fram och det kokar på altanen, bloggar mer senare idag!


colour




jaha..

Dagen idag på jobbet var seeg men aja imorgon är jag ledig!

Allafall så sitter jag hemma som en j*vla dåre, antingen är alla på sina landställen eller med nån annan & grillar oh myser, men nejnej jag ska sitta hemma som en jävla tönt. Tänkte ju åka ut till Lindö idag men det fick jag inte, sjukt!

Aja ni som har nåt att göra ikväll får ha det så bra så hörs vi, har ingen stor lust att blogga nu, sitter liksom & dunkar musik & är hur irriterad som helst!!

- Ska ta & ringa min vän som är i gryt just nu, du ska ju vara hos mig ellen.




tjugonde april

Kom hem klockan 10 från en cykeltur med världens underbaraste vän Ellen Jansson, vi lämna även en liten present till alex som hade förarbeviskursen hihi! Vi cykla in till staden där det var typ mycket människor eftersom det varit ifk match. tack älskling för att du lyssnar på mig, jag älskar dig tusen gånger om och jag finns alltid för dig.

Emmis ringde även mig förut, likaså världens bästa Calle, & underbara Nisse!

Gud vad bra personer jag har runt om mig, ni är bara så bra, ni är dom enda jag behöver.
Ae nu ska jag forstätta kolla på Big Brother & min älskling Rodney ;)


Just nu trött tjej som ska gå upp halv 6 imorgon.









mitten av lovet

Är nu hemma efter en lång dag på stadiums huvudkontor, jobbade mellan 8 och 4. Ska även dit imorgon. Åhh har inte haft en enda sovmorgon på lovet än så länge men i helgen då j*vlar. men man får inte glömma lönen man får sen hehe!

Nu ska jag vila lite & fixa iordning i mitt rum & kolla på bb avsnittet som gick i tisdags eftersom jag var i Lindö (Slipen) & vandra runt som en vilsen galning haha! men puss på er hörs ikväll! :)

Amanda winberg & Nicole berglund, ni är för bra det vet ni! älskar er tjejer.

new things from yesterday


Ring
Örhängen
Penna
Lösnaglar
Mirakel Kit (naglar)
3 Ansiktsmasker
Ögonbrynsak
Täckstift
Foundation
Vitt Nagellack
Solglasögon
Parfym
2 Armband
Rosa Läppstift
Rouge Borste
Foundation Borste
Clerasil
Garnier Pure Active

Helskodda vita ridbyxor (växt ur dom andra)
2 nya spön (dressyr & hoppspö)
Ridstrumpor
Skinnridvantar

Topp
"Pippi" Tröja

Jacka
Trosor

Biege Väska
2 Kuddar
Nalle Puh Kudde, sööt ;*

chill på altanen

Musik i öronen, brillor, rosa shorts linne, fix med naglarna ute i solen. Hej Sommar! fast sitter med en filt över huvet för att kunna se skärmen på datan haha måste se sjukt ut
Men vädret ska förhoppningsvis hålla i sig hela veckan :)

Kom hem från skolan vid 2. Gick på stan & käka på lunchen med Nicole älskling träffa även Eve & Jessi där.




muppen själv;*


sorry

Super förlåt för dålig uppdatering igår, men var som sagt i ullared & vädret var underbart där & jag shoppa för 1500 och är super nöjd med allt! Kommer bilder ikväll på sakerna :)

Allafall igår när jag kom hem drog jag direkt till lindö för att träffa alla underbara människor, och det kanske flippa ur lite för mig men allafall så älskar jag er alla som var där och bryr mig så mycket om er ska ni veta.

Kom hem därifrån vid 1 & somna direkt vakna för en timma sen nu & bada nyss och mår inte alls bra efter igår... men måste dra mig mot skolan (lovskola) snart. dagens outfit kommer senare, ha en skön dag nu, pussN

bilder från igår











tänkte skriva godnatt :)

Ser på BB & sitter helt spänd, efter pausen får man reda på vem som åkt ut! hoppas madde är kvar allafall hon förtjänar det. var ute & sprang förut som jag inte gjort på länge, kändes skönt :)

Men imorgon går bilen klockan 5 från norrköping till ullared med min kusin Jenny hennes kille, mamma och syster! när jag kommer hem imorgon ska jag dra mig direkt mot lindö för att träffa världens bästa människor.

Men mobilbloggar imorgon troligen, ha det bra pussN


babe




Ulrik Munther
, söt & grym på att sjunga!
för er som inte vet vem det är så var han med i lilla melodifestivalen år 2009 och är idag 16 år gammal och faktiskt kommit ganska långt i sin sångkarriär.

nytt på bloggen

Nu har jag även lagt in en "frågesak" på sidan på min blogg ovanför senaste inlägg!
Kommer lägga upp en ny fråga varannan vecka så tryck på det alternativet ni vill så kommer resualtatet upp på bloggen varje Söndag :)

Ni kommer även hjälpa mig ibland om ni svarar på frågorna!

pusselipuss

ny design..

..och jag är riktigt nöjd. känner att jag tröttnar på mina designer rätt fort, men aja! Har gjort om massa i designen men är halvklar lite små saker kvar som inte lär synas.

Men vill bara berätta att jag var ute en stund förut på altanen i solen & åt nyttig sallad från mc eftersom vi gör om köket så kan vi inte laga mat hehe, men medans dom andra åt kebab var jag nyttig (för en gångs skull). Men när jag sedan kom in så hade jag fått en rand wuhuu, hoppas vädret håller i sig såhär hela veckan :)


ser ni utväxten på bilden ovan? den ska bort den 10 maj hos frisören! norrköpings hair and fashion


godmorgon

Idag tar jag dagen som den kommer och vad jag känner för, kanske känner för en springtur sen? allafall vakna för en stund sen och märkte att det var sol ute så gick upp & drog upp vid fönstret och la mig i sängen igen i solen och somn på dirren! Nu ska jag ner och käka frulle som mamma gjort åt mig ute på altanen, gott. Höres senare;*

just nu precis nyvaken..

home!

Kom nyss hem från lindö, tack min underbara vän emma för en bra dag, du är guld värd!
Allafall så kom jag dit och det första vi gjorde va att typ somna i soffan en havltimma sedan till affären oh handla. sedan laga mat, myys! åt med emmis oh hennes mammi världens godaste mat som vi hade lagat, duktiga vi hjärtat :)

Drog senare ut på våra coola cyklar i lindö och cykla förbi en busshållsplats nere vid hanmnen och där sitter amanda, nicole, julia, felix oh alla som sedan skulle vidare till nån fest hos bea? ae vetifan. men Emma & jag drog vidare och träffa Calle babe & Eve. sedan frös emma och jag så j*vla mycket så vi 2 drog hem till Petter där vi (jag) kollade på bröderna karlsson haaha precis min humor! ;)

Nu är jag dödstrött ska gå och tvätta bort sminket och sen sätta på nån bra film, och messa finaste.

jaa äntligen få sova ut imorgon, längtat typ. oj långt inlägg, läs det ni orkar.
kameran följde även med till emmis..






nothing ever gonna stop me!


fölet :)

Kom på att jag skulle lägga in bilder på fölet från eves stall, mamman heter feodora. ett dygn gammalt på bilderna. så söööt!









i badet

Kom hem från stallet vid 11. red bebis pralin idag, mysiga ponny! allafall så gick det hur bra som helst för emma också! just nu sitter jag i badet som vanligt ska dra mej mot emmis sen framåt 2. bloggar senare vet liksom inte vad jag ska skriva ;)
pussN

one day

Drog hem vid 3 på cykeln min. drog direkt till eves stall och fixa där och sedan red vi ut i det sjukt underbara vädret barbacka och snacka om allt. sedan hem och efter en halvtimma kom kusin & gänget så käka vi lite och va ute ett tag. drog senare in till stan med eve, kom hem halv 12 med världens värk efter allt cyklande dom senaste dagarna.

mitt liv är ett enda kaos nu, tjuter varje kväll, vill bort häirfrån, vill få allt som vanligt igen. men får göra det bästa av det för inget kommer bli som vanligt igen.

imorgon tar jag allafall cykeln till nfk klockan halv 9, min älskade vän emma tärning ska även rida imorgon!
bilder från idag, bilder på fölet kommer imorgon, missa inte världens sötaste!!



glad men seeg

sitter kvar i skolan idag eftersom jag måste plugga klar idrottsuppgiften men det känns som om jag ändå komemr få göra klar den hemma. allafall nu är det pååååskloov & jag är så glad för jag kom in på mitt första hands val på den premilinära intagningen och det är kungsgård - ekonomi! :) 
hehe måste bara säga att jag absolut inte komma  käka nåt på hela dagen eftersom jag åt på paus åp lunchen & blir så j*vla mätt av det!
Men vi hörs ikväll då kusinen och hennes kille och barn kommer & käkar, ska nog dra mig mot cykeln nu, pussN


not good

Sitter nu i badet & pluggar idrott, wuhuu..? allafall så ducsha jag även imorse och jag vet att det inte är bra för håret att tvättas för ofta, men hur ska jag göra då? mitt hår blir fettig och äckligt jätte fort :( ska fösöka tvätta håret varannan dag!

Nu måste jag fortsätta med den extremt sega idrottsuppgiften, och jag ska ja VG på den så det är ett måste att lämna in den imorgon ochjag börja idag liksom, ååh varför lyckas jag alltid med att börja med uppgiften dagen innan.. 

Men börjar även tagga lite smått till helgen & påsklovet!
pussN

pictures from the day

Bilderna är tagna på mig och syster & mina sjukt söta kusin barn thilda & harald♥






lång kväll

Idag var det mys i skolan, börja med att åka bussen med älsklings sofie. Kom till skolan vid 9. Fast efter 2 min sitter jag inmurad med alla bord omkirng mej. calle och pihlip älskar att mobba mig, fast det sjuka är att jag gillar dom fortfarande! Allafall så såg vi på bio vid 10 med hela kunskap, chill! Fast efter halva filmen hacka våran film så alla fick byta salong osv kanske inte världens smidigaste sätt att en halv skola bara ska byta salong sådär mitt i en film! Aja filmen var okej, det hette "tusen gånger starkare"
Sen drog vi till mc & sedan till skolan. skön dag i skolan!

Jenny min kusin kom och hämta mig vid torget och åkte sedan hem till henne där jag var barnvakt åt thilda & harald, underbara ni! Sen kom dom hem halv 5 och dom ska få en flicka, gulligt!!

Aa och nu sitter jag här och fixar med lite bilder som jag tog med system kameran ute förut! kommer i inlägget efter sen, missa inte super söta bilder!

smygtitt hihi. ♥


don't stop believin


kommer inte vilja sluta nian i sommar ju, hela min klass är bara för bra men emma, evelina, jessica, ellen, leyla, adrianna, edvin, calle, philip, erik, fredrik ni är för bra för att vara sanna bamse kram till er alla. även alla ni andra på kunskap i nian känns trist att sluta i sommar efter alla år♥


nothing to write really

Har inget vettigt att skriva, men ändå skriver jag? aja vill bara säga att det såååå tråkigt med sånt här väder vill ju gå ut & ta bilder! men imorgon följer kameran med till kusinen i nya brånnestad eftersom jag & syster ska vara barnvakt åt min kusins barn medans hon kollar könet på bebisen i hennes mage :)
och imorgon ska vi kolla på bio hela förmiddagen med alla nior på kunskap, mysigt! känns som det kommer bli en ovanligt bra dag imorgon ;)

Nu drar jag mig mot tvn & big brother, pluggar lite smått samtidigt med matten också.

-the only thing that makes me smile again is the horses♥

'
sister!



fullt upp

Rubriken.. igår han jag inte blogga på kvällen eftersom jag kom hem klockan 12 typ från arkösund, döds trött tjej igår! Allafall så åkte vi lite båt lite i arkösund & navigera och la ut kurser och sånt, sen skrev vi provet & vilka tjejer är grymma om inte min älsklings Ellen & jag som klara det!! så skönt, förfarbevis check.

Kan berätta lite kort om dagen igår, cykla till skolan med världens ångest om hur jag såg ut, fick reda att jag än så länge klarat mig bra i engelska nationella, efter gick jag med leyla, emma & sofia till Jen & Berrys där ungefär alla på stan var ? eftersom det var gratis glass, drog direkt därifrån med cykeln hem åt lite & mamma skjutsa mej till stallet, gjorde provet i stallet! sen hem och fixa ihop mig på en halvtimma & sedan dra till arkösund :)

Kort om dagen idag..cykla själv till skolan i regn & blåst ush, men har lovat mej själv att börja ett nyttigare/bättre liv, wuhuu. allafall satt med nationella i engelska i hela 80 min & skrev en uppsats som gick okej! Sen stan på lunchen med babsen calle, philip & emma. Sedan tillbaka till skolan & redovisa kurs, som rent ut sagt gick skit men får skylla mig själv eftersom jag börja läsa på begreppen idag precis innan seminariumet :)

och nu sitter jag här hemma efter en vääldans seg cykeltur hem, haha har lika stressigt idag, ska dra mit mot stallet med cyekeln (igen) om 5 min. Sedan vara där till 4? sedan hem & plugga och ikväll springa!

2 fullproppade dagar & jag fortfarande lever! och har blogglusten uppe, wuhuu, hoppas ni andra har haft en skön dag än så länge♥


@ kunskapsskolan

Hello darlings! Sitter nu i maten & efter ska jag plugga engelska. Taggar även prov i stallet klockan 4 & sedan prov i arkösund klockan halv 7! Önska mig lycka till. Lång dag idag, men min underbara vän Emma gör den hur bra som helst :)

tisdag morgon

Vakna 7 fast jag igentligen skulle gått upp 6. aja tog ett sköntbad och har slängt på mig några kläder som låg framme från förra veckan orkade seriöst inte bry mig så mycket idag.
Vid kvart i drar jag iväg med cykeln till ica för att möta upp sofia älskling! sen tar vi en liten cykeltur till skolan, ååh vad härligt. slippa bussen!!

Men dom sa ju igår att det skulle bil regn, men det ser inte ut som det nur & vi får hoppas på det bästa :)

pussN

snart smäller det

börjar tjuta snart!!!!!
insåg nyss att PIRATES OF THE CARIBBEAN - ON STRANGER TIDES kommer ut om 40 dagar!
världens underbaraste film, sett dom andra filmerna tusen gånger om, beroende? jaaaaa, av världens bästa film♥
jag kommer bli helt hysterisk när biljetterna börjar släppas, om jag inte får en plats på premiären kommer jag låsa inte mej resten av året!

fast det dåliga är att några inte är samma skådespelare, men skit i det förfan, snart kör vi mina vänner!




måste så måste man

Min kväll väntas med massa plugg, med både skolan, stallet & förfarbeviset!
& ifall jag inte klarar förfarbeviset imorn måste jag betala 700 kr för att göra ett nytt prov, men visst fixar jag det!! provet i stallet klarar jag ju med!!

Allafall så måste jag dra mig & plugga somsagt, det enda som är segt är att sätta igång arbetet, men när jag väl är igång går det som en dans ;)



vi är mer än du tror

Trodde jag flög till thailand på nån sekund när jag gick ut på altanen, guud så skönt! blir alltid piggare när jag kommer ut. kanske tid för att plugga lite nu då? tänkte även få lite färg i ansiktet, skulle sitta hur bra som helst!

Pratar även med min älskade unge, emmis, gud så bra hon är. jag älskar dig över hela mitt hjärta, jag gör verkligen det. hon är inte som någon annan utan hundra gånger bättre ♥
& vadå världens sötaste?




sick again

Febern har kommit tillbaka. så nu har jag varit sjuk i 2 veckor! Men hoppas den försvinner under dagen :)
Tänkte sätta på nån bra film & plugga undan det värsta, har ju även grönt kort provet att plugga till & förarbeviset imorgon. ååh kommer aldrig hinna, men här ger vi inte upp.

Det kommer kanske även hit några jävlar som ska hjälpa oss i köket, hahah ska låtsas sova då!

Men hörs senare under dagen ;)
pussN

ego


sofie jacobsson, min härliga vän, du är så bra.





and nothing ever gonna stop me.

under dom senaste månaderna har jag insett vilka som är falska. ärligt talat bryr jag mig inte om det, jag är inte arg eller nåt. utan det visar mej bara vilka jag kan lita på, och det är inte många.

jag vet jag är inte själv perfekt, ville bara skriva det.


grattis therese!

bloggpaus idag! mår inte bra alls, ilska som slutar i tårar osv. finns en sak att säga om saken, det här är inte du, jag vet det.

Men tänkte passa på att skriva GRATTIS till min lillasyster som fyller 14 år idag! 10/4
stor tjej, finns alltid där för dig, bara att säga till.




tog en snabbis på stan

Låg & sola förut på altanen & fick en rand, wuhuu! sov i 1 timma i solen, härligt säger jag bara.
Va nyss på stan på med mamma & köpte present till syster som fyller år imorn ;)

Ikväll ska jag träffa min älskade & underbara vän evelina & maybe några mer, mysigt.
Nu ska jag fixa lite, pussN

väx hår väx


summer feelings

Sitter nu ute på altanen & bara njuter av solen med musik i öronen ååh vad skönt det är! men om det kunde sluta blåsa lite skulle det vara pefrekt! Sitter med en filt över huvet haha annars ser jag inte vad det står på skärmen.

ps. vill ha en hund mest i hela världen juuu.

lycklig

Dagen började hur bra som helst! kom till stallet & var inte ett dugg trött, red runt galopp banan med pralin i världens underbaraste väder & snacka med världens underbaraste vän evelina.
Pralinis var hur duktig som helst idag,gick koncentrerad hela passet, & jag är hur nöjd som helst, världens mysigaste ponny♥

Nu ska jag fixa lite i rummet & sedan gå ut och sola ett tag & ta ett bad, blir troligen att träffa eve ikväll!:)



mot stallet

Vakna klockan 8, skulle ingentligen jobbat i stallet idag men eftersom jag varit sjuk i 2 veckor så tänkte jag bara rida idag mellan 9-11 :)
Har inte så mycket mer att säga just nu, förutom att det verkligen känns som sommar ute när man sitter här inne & kollar ut, & det är ju även varmt & ljust ute så ah.
Hoppas ni alla får en super bra lördag, skriver mer när jag kommer hem från stallet, älskar er alla!

juste det står mellan min älskling Rodney & Patrik i big brother om vem som ska lämna! alla ringer & röstar på Rodney självklart :D

I never gonna let it go

Kom hem vid 9 från stallet, hoppträningen gick bra! förutom att jag är så senil att glömma bort banan varje gång jag ska hoppa den första gången, sen andra gången sitter den! aja flög av efter ett hinder i ett hörn, fel galopp osv & steffi bebis är inte så smidig jämt och stämdigt, men jag är nöjd! Kanske blir att vara med i div 3 i Åby den 7 Maj, med finaste brilliant.
Tänkte se klart älskade bb nu & sen krypa ner i sängen, eftersom jag ska va i stallet klockan 9 imorn.
Efter det åker jag & mami och kollar på present till syster som fyller 14 på söndag! Blir även att kolla på nya ridstövlar.

- du är pusselbiten som fattas för att mitt liv ska bli helt.

my babe


that should be me holding youre hand
that should be me making you laugh
that should be me feeling youre kiss
this is so wrong I can't go on, that should be me♥


friday I'm in love

Ingen uppdatering idag än så länge. Men hade nationella hela förmiddagen i engelska, trodde det skulle vara svårare men får hoppas på det bästa! Sen drog jag & eve till idrotten & dansa galet haha. Eve skjutsa sedan hem mej & nu sitter jag här hemma & bloggar, som vanligt.
Måste bara säga att vädret är jätte mysko, nyss när jag satt på moppen var det sol ute, nu när jag kollar ut är det grått & ett STORT j*vla moln utanför, snacka om att det kommer regna vilken sekund somhelst, fast själv tycker jag det är mysigt.

Allafall kvällen kommer spenderas i stallet, hoppträning mellen halv 7 & 8.
- hörs senare,trött tjej på bild♥





love the way you lie

Besviken på bb ikväll, inget kul alls. aja ligger nu & kollar på plastikdoktorn i min säng på tv11!
Funderar starkt på en outfit med mjukisbyxor imorn, får ångest när jag tar på mig dom till skolan ser hemskt ut,men skulle vara härligt att ha dom imorgon.
har även NP i engelska imorn hela förmiddagen, ska ladda upp med massa musik. ush vill inte men det måste göras, önska mej lycka till nu!
Så hörs vi imorgon, sovgott ♥




spring

fotograf: syster









Såhär kan mina sommrar se ut. sommmarkänslor av bilderna. nån som håller med?


kameran är hemma!

Syster kom hem idag, även kameran, glad igen. Nikon D5000♥


Ellen älskling var här nyss & vi tog en cykel tur & drog upp gammla minnen genom att cykla till vår gammla skola, mys! Kan snacka med dej om allt & jag älskar dig så mycket mitt hjärta.
Hon drog nyss & nu ska jag sätta mig till rätta i sängen och kolla på det som har blivit mitt liv, big brother!

-drömmer om dig varje natt, du finns i mina tankar hela tiden. vart jag än går ser jag dig. men allting som har en början har även ett slut. 


 



dance the night away

Dagen har varit häääärlig eftersom den spenderats med edvin, calle, philip & eve.
Allafall så fick jag skjuts av eve till skolan, tack ännu en gång älskling, älskar att slippa bussj*veln på morgonen!

Vi drog på stan i några timmar på lunchen, och gick in på green cha (stavning) & dom skulle få in ONE PIECE där snart, måste måste ha en då!
Drog sen till skolan & hade samling & åkte hem med eve, nu sitter jag här & ska ta på mig mjukiskläder som vanligt :) Syster kommer även hem idag.

Härligt väder ute idag, ååh snart är sommaren här!
- bilder från dagen osv.






bättre än bäst.








that should be me

Hejhej hade lite lust att mobilblogga. Känner att min blogg har blivit seeg att läsa, men lovar att göra den bättre. Dagen imorn kommer förövrigt bli lugn, ska plugga gärnet i skolan! Helgen blir en helg i stallet osv, så ingen fest för min del i helgen. Ae nu måste jag försöka sova & sluta tänka på allt mellan himmel & jord. Kan ligga i 2 timmar & bara tänka på allt onödigt på kvällarna. Måste bli ett slut på det ;) - går inte beskriva hur kär jag är, hatar det här. Ska sov gott nu älskar er alla hörs imorn!

BB+candy

Sovit i 2 timmar nu, så tänkte ta tag i mitt liv & plugga! Kollar samtidigt (som vanligt) på älskade BB & käkar lite godis mamma kom hem med :)

Ha det bra så hörs vi ikväll!


just nu

Tvättat bort sminket & tagit på mig nya härliga myskläder som mamma köpt åt mig och smörjt in mig med lotion, ska chiiilla sönder nu med något gott att äta & kolla på nån härlig film, svär på att alla vill va mej nu.
(fast skulle vara mysigare att sitta i en ONE PIECE)

slänger in en bild på mig & världens bästa evelina







onsdag

Överlevde dagen & jag hade ingen huvudvärk idag, great. På lunchen sola jag med allarabästavän evelina & vi drog en runda på stan, som vanligt. Hon skjutsa sedan hem mig efter skolan, tack babe;*

Sitter här nu med calle babes mössa på mig bara för att & lyssnar på musik, tänkte plugga lite. Vill börja springa ju men är fortfarande förkyld så det är inte så smart ;)

Vill även säga att jag har världens underbaraste klass, stoooor kraaaam till er alla! + har världens underbarste vänner, jag älskar er så himla mycket och det vet ni, evelina, sofia, sofie, ellen!

Bra dag? - Helt ok.



somsagt ingen systemkamera här hemma för tillfället.






 


heej

Har nu duschat & ska börja fixa mig får se hur outfiten blir idag, kanske mjukis som jag inte haft på år? Men aja.
Mobilbloggar i skolan sen hoppas jag överlever den här dagen bara är så himla trött & fortfarande sjuk!
Depp väder också, men man gör dagen vad den blir till.


comments

Anonym om some pictures:
Jättefina bilder! Gör gärna mer såna hära videosar med ett bildspel och en justin låt till, hihi :)

Jag blir super glad av sånna här kommentarer! Klart jag lägger upp mer videos med bilder som jag tagit. Tycker själv det är hur kul som helst att sitta & pyssla med det.

I'm back on track

Kom hem vid 10 & NU se på BB!

- syster ha det bra nu tills på torsdag på kättilö,fett skönt att vara hemma själv på morgonen mohaha.



- kommer snart ett collage om vad jag vill handla nu nu nu.


navigationskurs

Är på kurs med Ellen babe! Är helt död, drar hem vid 9 & då tänker jag ta en dusch. Tänkte även ha mjukisbyxor i skolan imorn första gången på terminen isåfall, hoppas bli frisk till helgen eftersom på fredag är det hoppträning, lördag stallet hela dagen, & på söndag fyller syster 14 år! Älskar er alla bilder kommer ikväll :)

hemsk dag

Min dag blev hemsk! Är fortfarande förskyld & har knappt nån röst ibland & har så j*vla ont i huvet det går inte att förklara!! ÅH :( Allafall måste dra mig iväg på förfarkurs nu med älsklings ellen, när jag kommer hem klockan 9 kommer jag somna direkt även fast jag sovit 2 timmar idag efter skolan.

- jag orkar inte mer.nu känns inget bra längre. ååh.

Kommer inte har några bilder på bloggen från sytemis för min syster har med sej den & hon är borta till torsdag!

femteapril

heeeej bloggen, länge sen jag börja ett inlägg sådär? ;)
Sitter här nu & ska börja fixa mig eve kommer om en halvtimma & hämtar mig med moppen. Idag blir en seg dag, det vet jag! Ae nu måste jag skyna & ta på mig nåt & platta håret, hörs ikväll efter min låååånga dag. är även fortfarande sjuk osv. så skit jobbigt att vara i skolan då, fast jag måste faktiskt!

Ha en skön dag nu,pussN


mobilblogg...

...för första gången! :D Wuhuu min syster visa hur jag kunde mobilblogga nu från min HTC. Happy! Nu ska jag ta en skön dusch, senare klockan 10 sätter jag på min tv för att kolla på älskade bb!

some pictures

va ute & fota lite förut, tänkte sätta ihop alla foton i en liten liten video. hoppas ni gillar det! Kommentera gärna vad ni tycker osv.
(endast redigerat dom svart/vita och dom med text)


btw bilderna såg bättre ut när jag inte hade lagt in dom i videon.

monday

Skolan idag var väldigt seg. Plugga ju väldigt mycket, knappast. har ingen ork kvar i kroppen eftersom jag fortfarande är sjukt & mitt huvud sprängs snart!
Skulle aldrig gjort allt jag gjorde i helgen, skulle varit hemma och vilat. Aja inet att göra åt saken nu? Tänkte sova en stund nu allafall.
Men skoldagen spenderades med världens underbaraste allrabästavän, på lunchen gick vi i affärer osv, köpte puder. Hitta även massa snygga kläder!

Har också tankar på att klippa av armarna på min jeans jacka & sedan köpa en ny jeans jacka, för det är sjukt snyggt!
Nu ska jag dra mig, ha det bra.

- I have the most wonderful friends in the world.

I am number 4♥

Bion igår var hur bra som helst, kan verkligen rekommendera den filmen!
och eftersom jag gick med världens bästa personer så blev det ännu bättre, tack philip, calle, fredrik, philip & eve babe;*  Eftersom jag kom hem 12 igår var jag helt slut så orkar inte blogga!

Nu måste jag fixa mig börjar 9 idag, men hörs ikväll.

- Mitt liv är bra!

I am number four


bio time

Heej Babes!
Drar snart in till stan med eve på moppen för att gå på bio med älsklingarna calle, philip, philip & fredda!
Blir att se I am number 4, tror faktiskt den är riktigt bra, får hoppas på det ;) Ska även hämta & lämna lite grejer hos jessi från igår ikväll. Fast det finns en dålig sak med att gå på bio ikväll ju, buhuu det är ju BB, aja får se repris nån gång i veckan.
Nu väntar jag bara på att eve ska ringa, hörs när jag kommer hem.



vill göra om designen

bra låt


in the bath

Badar som vanligt hehe,love it. Kollar samtidigt på saltkråkan haha kommer ihåg hur himla mycket jag älska det när jag var liten!
Allafall så har jag börjat platta mitt hår 1-2 gånger i veckan & det är inte bra alls för jag får inte slita mer på håret nu. Så tänkte göra en hårinpackning nu som  verkar jätte bra som mamma har köpt! Ska göra den 2 gånger till i veckan ;) Skriver senare om resultatet.

dålig webbbild




ridkalas idag

Sitter nu (som vanligt) och lyssnar på justin bieber, ååh hans härliga röst & filmen går inte att glömma, världens finaste personlighet & han är underbar på alla sätt!
När jag lyssnar på hans röst känns allt så himla bra för stunden. 

Btw fick reda på att mitt kusinbarn ska ha ridkalas idag så blir att åka iväg på det mellan klockan 14.00-17.00 och hjälpa till! :)


Nu ska jag frächa till mig lite med ett bad osv så hörs vi senare! :)

- love you all

världens gulligaste jaden smith & mitt hjärta, justin

nyvaken

Berättar lite kort om dagen igår, vid 6 kom eve & jessi sen runt 8 gled ellen babe in! Sen tagga vi till musik oh massa osv lite senare kom edvin & philip världens bästa killar det där.

Sen städa vi iordning lite & tog halv 10 bussen in till stan och jag kan ju bara säga att det var världens skönaste kväll ute pågrund av vädret det var ju f*rfan 11+ ute, härligt!
Drog in på Royal men det var världens segaste kö, men kom tillslut in framåt 11?
Senare kom alla andra tjejer in.

Drog därifrån vid halv 3 med Ellen :)














bilder från igår;*





yeah yeah wow wow

ROYAL WHITE NIGHT blev lyckat ändå! Jag hade allafall en härlig & kul kväll, även fast jag inte har nån röst kvar & mitt hår luktar fuck mycket rök, och min mobil är typ sönder?
Men kvällen spenderades med underbara b-brudar, eve, ellen, jessi, sofia, sofie, julia, amanda, julia och victoria!
tack tjejer, stor kram till er alla;*
Men vi får inte även glömma boysen som var på vår lilla förfest hemma hos mig, edvin & philip, puss på er.

Nu är klockan 3 och jag ska dra mig mot sängen och tvn & hoppas på att min röst är tillbaka till imorn :) kommer även bilder & videos imorn på bloggen, missa inte!!

sov gott,älskar er alla pussN

- evelina du är det finaste jag har.

right now

Inget smink & världens dåligaste webb men stå ut babes;*




hehe royal ikväll härligt härligt bland alla 98:or? nae då men tjejer vi gör hela kvällen till en toppen kväll nu! PUSS

NU KOM EVE SKA DRA MIG :D

new ring

Åkte till hageby en snabbis med mamma & kollade på smycken men fick bara med mig en ring hem, men blev super nöjd med den! Ett litet smycke kan göra så mycket i outfiten.
Glitter - 79 kr


jag vet ush mina fingrar, ska göra iordning dom snart! ;)

royal white night tonight

Ridningen gick skit rent ut sagt eller jag kände att jag ingentligen inte skulle åkt dit för hade säkert feber oh massa & det gick jätte segt :(
Aja har tagit ett bad nu & är piggare.

Idag händer inget speciellt, men innan 6 känner jag att jag måste ha städat lite här hemma, även fast vårat kök ser hemskt ut nu eftersom vi gör om det aja,, för vid 7 kommer mina brudar hit, och sen vid halv 10 drar vi till   r o y a l   w h i t e   n i g h t , hoppas på en lyckad kväll & hoppas på att få träffa massa nya och underbara människor! :)

- dåligt med bilder för tillfället. men hörs senare todayy

pussN


stallet next

Hade jätte svårt att somna igår eftersom jag vänta på sms från eve osv för att se att dom var på väghem, men somna runt 2 allafall, & vakna vid 8 idag och om en halvtimma drar jag iväg till stallet för att rida! mysigt.


t a g g a   i k v ä l l  !




mys framför tvn med godis & red bull

Sitter nu framför tvn i mitt rum & bara njuter för jag börjar bli frisk så hoppas jag blir mer taggad till Royal imorgon än vad jag är idag!

Trodde heller aldrig jag skulle säga det här men jag är kär i Rodney i bb, haha så gullig han är! HAHAHA avsnittet igår, han & gurkan var ju förfan as rädda! gulligt ;*

Måste också säga att jag verkligen vill ha ut Annie från huset, ush! Nån som håller med?








bilder på allt & ingenting från idag!

 
Rodney♥ 


april april

HAHAH skrev ju i inlägget under att eve hade krockat med moppen men sen kom jag på att det var första april,

så jag gick in på hennes blogg & läste igenom inlägget igen & tänkte men hon hinner ju inte gå in och skriva ett inlägg efter att hon krockat med moppen!?
Och ifall jag känner henne rätt så skulle hon haft mer Panik om det hade hänt på riktigt!

Så jag ringde henne & fråga och såklart var det ett April skämt hhaha smart jag är som tänker på det från början?!

Men aja känner att jag kommer bli lurad fler gånger idag så får tänka mig för :) lycka till alla på första April!
Själv är jag sämst på att luras.


första april

Kan ju börja med att jag fortfarande är sjuk, har varit hemma sen i tisdags alltså 4 dagar & jag som hade sett fram emot den här helgen, så blir jag sjuk!
Skulle igentligen gått på lokalfest ikväll men det är bara att gömma, får hoppas på att jag orkar med Royal imorgon.

Det enda dåliga med royal är att jag inte hunnit kolla/köpa kläder till det, men kanske bli att låna av eve älskling! Juste hon krocka min sin moppe imorse (såg på hennes blogg) blev fett rädd trodde hon hade skadat sig men det verka inte som så & hoppas allt blir bra med moppen nu med gumman!

förövrigt hatar jag att vara sjuk & ligga hemma och glo på teve i min säng, känns liksom liiiitee långtråkigt!

Idag gick jag även upp klokan 7 & duscha för att jag frös så j*vla mycket, dumma feber :(

Aja nu ska jag se på BB eftersom jag somna innan det igår!

pussN


sick sick sick

Nu när jag varit sjuk hela veckan så har min statistik sjunkit men det kan jag förstå, hur kul är det liksom att läsa inlägg där jag skriver om vad jag gör hemma & hur sjuk jag är? Allafall så uppdaterar jag inte lika mycket heller, men det måste ni förstå varför!

Oavsett ifall jag är sjuk i helgen eller inte så lovar jag att det komma upp mer & roligare inlägg :)

RSS 2.0