happy

Det här låg i mitt rum när jag badat klart, pengar till götet (plus godis och läsk) och min fina avslutnigsklänning som min snälla mamma köpte åt mig idag! Nu ska jag packa och tagga till bb klockan 10 ;)



MQ 499 kr


sommar & sol

Skolan idag var seeg,såg hemsk ut och tappa ena linsen, men redovisade spanskan. När jag kom hem sprängdes nästan mitt huvud och nu har jag legat i solan och sovit i över 1 timma känner att jag måste bränna på innan avslutningen :)

Nu kommer syster och mamma hem så ska käka, kan ju säga att det blir inget mer plugg, gud så skönt! Men skriver ikväll.

GÖTEBORG IMORGON!


han är så fin


00.10 = måndag

Nu sitter jag i min säng och ser på håkan bråkan hehe, har massa tankar i huvet om allt möjligt inte bra. Men ska försöka sova nu eftersom jag ska plugga galet i skolan imorgon eftersom det är sista "riktiga" skoldagen på kunskapsskolan, känns skönt och tråkigt på samma gång.. kommer sakna allt folk och speciellt min underbara klass!

Idag var min mamma super gullig och kom hem med en ny avlsutningklänning till mig från MQ, super söt, fin och enkel. Tack världens bästa mamma! älskar dig.

Men nu måste jag sova, hörs imorgon. kan ju säga att jag kommer vara döööd på söndag,den här veckan är fullproppad av roliga saker! :)





29 maj

Har fixat iordning mig lite snabbt nu & tänkte åka iväg till hageby med mamma, får se om jag kommer hem med något köp hehe!


I wish I colud be that

filmmorgon

vakna för en halvtimma sen och satt på teven för att se lite bb. Nu ska jag sätta på The Tourist med angelina jolie och johnny depp som jag aldrig sett, hoppas den är braa allafall!

Idag blir en lugn dag med film, plugg, göra nån ansiktsmask, åka till hageby med mamma och sen får vi ju inte glömma att det är mors dag!


livet kan vara bra ibland

Förlåt för tråkig uppdatering men har haft fullt upp med grillning, stallet och sova hehe. Gick nyss igenom min eds och har bara biologi, matte, spanska, muisk och bild kvar sen har jag lämnat in mitt sista arbete på kunskapsskolan, helst sjukt!

Snacka skype förut med eveee och vi snacka om sjuka saker som vanligt om hur atmosphere kommer gå sönder när vi sitter i den! Just det ni får inte missa mina videoinlägg efter liseberg, eve och jag tänkte göra ett videoinlägg i kanonen förstår ni ha-ha!

Men nu ska jag tagga ner och kolla på the notebook & tjuta lite, är inte ett dugg trött även fast klockan snart är 3 :(
imorgon lägger jag upp bilder från grill/film kvällen idag.


SOV SÖTT



Saturday night

Tänkte uppdatera er lite om hur min kväll ser ut, det bli en filmkväll hos Tessan med ellinor också, just nu grillar dom och jag blogga busigt. Fast nu måste vi åka iväg och köpa dricka och godis ;) Bilder kommer i kväll!

lördag

Min lördag börja (som vanligt) med att gå upp och vara i stallet klockan 9, hoppa melodie och det gick braaa. Åkte hem och har nu badat i 3 timmar? hehe, nu ska jag snart ner och käka nåt gott senare ikväll kommer familjen dahlqvist hit & käkar, mysigt!
Värdet idag är inte så lyckat hehe, blåser osv. Men kollade in på YR  & såg att det ska bli jätte fint nästa vecka, hoppas hoppas, så man kan bli lite brun innan avslutningen.

Ha en bra lördag! :)


dag 05 - vad är kärlek för mig

Igentligen har jag ingen lust att skriva om det här tycker det är så svårt, men försöker.
kärlek för mig är när personen som ger dej kärlek bryr sig om dig i alla lägen och aldrig sviker. Det ska vara något alldeles extra när man tittar på personen och man ska veta att det är där man hör hemma man ska kunna känna sig trygg & allt ska vara äkta. kärlek för mig är något man inte kan leva utan. det är olika från person till person vad man tycker, men huvudsaken är att den känns rätt för dig själv!
Svårt att förklara en sån här sak. puss
bild från weheartit



efter regn kommer solsken

Dagen idag har varit bra än så länge, redovisa matte och spanska idag & lämna in slöjdarbetet, så skööönt!
Mamma kom och hämta mig efter skolan, och det börja ös regna, och det sluta precis nu, blir braaaa eftersom vi tänkte grilla ikväll ;)

Idag blir en lugn kväll,inte fest eller nåt vill bara ta det lugnt så imorgon blir det stallet på morgonen och på dagen åka ner till gryt eller träffa tjejerna i smedby på kvällen och käka.

NU tänker jag sätta på tvn och kolla på bb avsnittet jag missade igår pågrund av allt pluggandet. puss

inga nya bilder för tillfället, tänkte ladda systemisen så det blir lite roligare inlägg



23.14

Nu får det vara slut på allt pluggandet för ikväll, sätter på en riktigt bra film och somnar så småningom. Imorgon ska jag plugga tills jag är död typ hehe, emma är med mig också, visst hjärtat? ;)

Tror det ska bli regn imorgon, fast hoppas verkligen inte, haha jag har blivit beroendet av vädret som ni kanske märker. men nu får ni sova så gott så hörs vi imorgon♥

bed head

Köpte dom här produkterna idag (bed head serien) eftersom dom brukar vara så dyra passa jag på idag när det var lite rea!



1. Dumb Blondie - Gör håret fuktigt igen, använd efter att ha fönat/plattat håret för bättre resultat (ger glans). Hjälper även till att bygga upp färgat/slitet hår.
2. Moisture Maniac - Ett balsam som ger tillbaka formen i håret och är bra mot trassligt hår!
3. Control Freak - En slags mouse som gör håret spikrakt.


bra dag

Kom hem för en timma sedan från stan med emmis, köpte inget speciellt (kommer upp i inlägget över) men eftersom hela norrköping var på stan idag? så var det gaanska rörigt, men tillslut tog vi en fika, emmis träffa måns och jag cyklade hem;)
emma du är det finaste som finns på jorden.

Redovisa fysiken idag också som gick bra och gjorde musik prov som jag hoppas gick bra! men ska ta och plugga lite matte nu.
just nu trött tjej som sov 3 timmar inatt



torsdag

Godmorgon alla! klockan är nu halv 7 och jag har varit vaken en timma, har duchat och chillat galet, sitter just nu med plattången i handen och ska börja fixa. Tänkte sätta på nån bra film samtidigt hehe
Idag blir det en riktig pluggdag (hoppas jag) går nog även en sväng på stan med min syster :)

Vädret idag än så länge är greeat, hoppas det håller i sig!

underbar låt, hitta ingen video.


freze!

Klockan är över 10 & vad glor jag på varje dag? jo älskade bb, haha freze, teaste, release, grymt! Ni som ser på bb förstår vad jag menar ;)

Christian är fortfarande kung, men saknar min rodney i huset!





dag 04 - det här åt jag idag

Hehe passar ju rätt bra idag eftersom jag åt good mat. kanske ska börja med frukosten hehe? en smoothie.
Sedan lunch som blev kycklingspett med pomme och super god sås till! & nu har jag precis käkat en god bagett.
Jaa det är vad jag ätit idag, intressant haha.
kan ju passa på att säga vad jag gillar mest och det är smörgåstårta, så piip gott!


passar på att slänga in 2 till gulliga bilder på mig och emma, besök hennes bloggi HÄR




you're everything

Sitter nu i mitt rum och pluggar som en dåre, skolan tar död på mig,men nu ska vi se till att fixa till allt nu i slutet, är så himla taggad till sommarlovet 2011 och skulle vara skönt att gå ut med bra betyg!

Sov även 2 timmar förut (som vanligt) trött tjej. Men dagen idag har varit braaa spenderade den med min bästis hihi. emma bjöd mig som sagt på lunch och det var super gott & mysigt hjärtat, bara vädret som sög idag. imorgon ska det bli likadant väder så måste passa på att köpa ett par svarta jeans som matchar till allt ;)

emmis


rodney da silva min kärlek

Just nu sitter jag med emmis på världens & jag har ätit mig propp mätt. jag måste bara säga att hon är världens finaste vän, vi sitter och snackar om allt möjligt, och & hon är bara så braaaa! Men snart går vi tillbaka till skolan & pluggar duktigt, hade även matte prov i morse, hoppas verkligen att det gick okej. - åh sitter och taggar lite till Göteborg/Liseberg med klassen nästa vecka! Skriver när jag kommer hem! PUSS

mobilinlägg

Har precis sett klart på bb, haha Christian idag jag dog där ett tag! Ville bara säga det & hoppas på att matteprovet går bra imorgon, håll tummarna för mig ;) Sov gott;*

dag 03 - min familj

Jaha nu ska jag berätta lite om min familia, aa jag har en mamma som heter Anette och pappa heter Per, dom är världens bästa även fast det oftast blir irritation mellan oss hehe, men så är det väl för alla ;) dom finns alltid där för en och ser om något inte är bra.
Min syster Therese är 2 år yngre alltså 97 fast har växt om mig, vääldigt segt. Men hon är bra på alla sätt och jag älskar henne. Många säger dessutom att vi är lika fast det tycker jag vad jag vill om ;) Alla bor tillsammans i smedby. Har inte så mycket mer att berätta? Jaa kanske ska säga att min familj är galen att vara ute på sjön,som jag även älskar hehe. åker ofta till västervik med våran båt eftersom pappas släkt är därifrån.

syster


från helgen

calle bryter av träd, philip klättrar upp i dom, philip är böög, fredrik i rosa one piece. Härligt folk!
(sorry, vrid huvudet)






sista veckan

Hej alla älskade läsare, sitter just nu i skolan & pluggar som en dåre sa trött på skiten nu men snart sommarlooov sen säger vi hej gymnasiet ;) efter skolan åker jag antingen till stallet med Eve eller hem & plugga. Nu ska jag fortsätta dunka musik i öronen & vara dukig och plugga in lite matte! Hoppas ni har en super bra dag :)

dag 02 - min första kärlek

Jag har väldigt svårt för sånt här, vet inte riktigt vad äkta kärlek är än..
Men min första "kärlek" var William Taube, han var världens underbaraste kille, helt sjukt. Har kommit över han och idag är vi bra vänner så glad för det! Men innan han var jag riktigt kär i en fast det var inte riktigt seriöst förhållande, robin fingal. har desvärre ingen kontakt med han idag typ. men han var också helt amazing.

Men som sagt hoppas på att hitta den rätta,som är kärlek. men för tillfället har jag hittat min man, rodney da silva hehe ;) PUSS



I know that I can do it

Sitter här och pluggar matte & lyssnar på underbar musik samtidigt (gammla låtar) , ååh vill bara säga att amanda winberg är underbar på alla sätt, hihi kollar igenom gammla bilder, saknar det gumman.

Är på plugghumör nu så lika bra att passa på ;) Åt nyss naturgodis men sitter nu och äter godis inte bra. Men imorgon ska jag ut och springa eftersom jag inte hinner det ikväll pågrund av pluggandet, men sånt är livet. Försöker hinna med nåt till inlägg innan jag kryper ner i min säng sen! :)



btw. funderar på att göra en video med gammla bilder från sexan och sjuan (pj/fjortis tiden), riktigt kul att kolla på, tycker ni?

23 maj

Godmorgon! :) Har varit vaken en timma nu och ska börja fixa håret sen cyklar jag vidare till skolan! Åh det är här sista veckan innan sommarlovet som allt ska vara inlämnat, så den här veckan går åt pluggandet. Hoppas på bra väder eftersom jag sitter här i shorts hehe. Hörs senare puss


taggar men till vad

benen springer fort, hela kroppen undrar vad du gjort, och jag kan inte sitta still något mer, och det som bubblar upp kan alla säkert se, sol och sommar,känslorna känns som en sång.

Det här är första gången jag gör ett tidsinställt inlägg,haha får se när jag vaknar om det funkade! ;)
Regnar lite gör det ute med & jag äälskar att somna till regn och åska, sov gott älskade bloggläsare.

weheartit




gurkan mot christian

Ligger i min säng och glor på big brother (som vanligt), ikväll är gurkan och christian nominerade, surt eftersom jag gillar båda! klockrena killar. Måste bara säga att jag tycker Sara är så j*vla dryg mot Martin, men gud så fina dom är tillsammans och båda är sjukt snygga, nån som håller med.
Haha och gurkans självkänsla i mitt hjärta, så grym kille! Fast det är Rodney jag saknar och han är världens finaste kille, massa kärlek till han.

haha går inte beskriva hur sugen jag själv är på att vara där inne när man blir äldre!
johanna♥rodney


dag 01 - om mig

Okej nu ska jag forsöka kortfatta mig och inte få med så mycket punkter som jag ska skriva mer om sen! :)

Jag heter allafall Johanna Ohlin Ek och bor i Norrköping utanför smedby jag är en tjej som försöker göra livet till en feest jag har inte riktigt hittat mig själv en men jag har min familj och mina vänner som är så underbara! Jag vill alla deras bästa och hatar när folk ser mig som dryg och bitchig. Jag är även en tjej som älskar djur och mest av allt vill ha en hund, jag är oftast i stallet och går inte att beskriva kärleken till hästarna. Jag har ingen aning om hur min framtid kommer se ut eftersom jag börjar på gymnasiet i höst, vem vet vart man är om 1 år liksom.
Jag är en tjej som inte faller lätt för killar och har nog aldrig varit riktigt kär, tror inte man är det i den här åldern men det är det jag själv tror. Jag blir lätt avundsjuk också, har även världens grymaste humor om jag får säga det själv hehe. Men kan ju berätta vad jag vill i framtiden, jag vill bo i ett fiiiint hus med min hund hihi sen vill jag så gärna bli mäklare eller polis, fråga inte.  Är även en sån som oftast skrattar så jag knappt kan andas och pratar som en dåre.

- Har svårt för att skriva sånt här men ni får gääärna kommentera om ni har nån fråga om/till mig, går bra att vara annonyma men skriv helst namn. puss

söndag

Kom nyss hem efter en härlig dag i stallet med tävlingar och bra väder & härligt folk! Dagen kunde faktiskt inte blivit skönare. Nu har jag precis tryckt i mig en good vaniljbulle och snart tänkte jag ta en ducsh och senare grilla sen plugga! Fast innan allt det där måste jag kolla på alla BB avsnitt jag missat i helgen eftersom jag haft massa skooojsigt att göra hihi :)


bild från i lördags, grillning med underbaraste människorna.


bild från idag.

sleep all day and party all night

Kom precis hem från budda (lindö). Blev inte att sova där för en sak, fuck life säger jag. har seriöst inte ens ett liv? Men vill bara säga att människorna som var där är helt amazing.

men nu ska jag börja tagga att gå upp 6 imorgon för att vara i stallet vid 7, ååh kuul inlägg!




sjuk kväll med härlig folk

Idag vakna jag upp bredvid Ellen och Eve, sjuk kväll igår tack alla jag var med och sorry för allt! Men kvällen var chill och får se vad som händer ikväll om jag orkar åka ut till lindö efter igår.
Sjukt härliga människor träffa vi  innan 100% och när vi kom dit gick vi in med jockebooi helt sjukt så snygg människa hehe!

Åkte hemvid halv 3 för det sög i slutet och nu sitter vi i mitt rum och gloor på film, ellen åker om en halvtimma till sitt land och även mina föräldrar och syster åker ner till våran båt medans jag stannar hemma idag ,sköönt :)
måste säga att jag har världens bästa bror, calle ellis love you.

Skriver senare och kommer outfit från kvällen igår!

100% party

Sitter nu i badet och ska snart börja fixa mig för att sedan åka ut till lindö och träffa min brudar leyla & emma, och mer folk ;) Är inte så taggad med tanke på hur jag ser ut, men kvällen blir ju till det man gör den till right!

Dagen i skolan idag var hemsk, hade världens segaste huvudvärk som fortfarande inte gått över.
Just det har fått tillbaka min HTC från lagning så kan börja mobilblogga igen,wuhuu. Kommer ett inlägg nångång under kvällen, håll utkik!

Nu måste jag skynda mig bild kommer innan jag åker! :)


- vilka ser man där?





shopping med mamma


Rosa linne från gina tricot 99 49 kr | Grön/Grått linne från JC 199 kr


Shorts från cubus 249 kr | "Topp" från gina tricot  59 kr | Örhängen från kicks 39 kr

lär känna mig bättre

Dag 01 – Om mig.
Dag 02 – Min första kärlek.
Dag 03 – Min familj.
Dag 04 – Det här åt jag i dag.
Dag 05 – Vad är kärlek för mig?
Dag 06 – Min dag i text/bilder.
Dag 07 – Min bästa vän.
Dag 08 – Ett ögonblick i mitt liv.
Dag 09 – Min tro och det jag tror finns.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Min favorit sak.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan...
Dag 14 – Det bästa som har hänt mig.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritdag.
Dag 19 – Detta ångrar jag mest.
Dag 20 – Den här månaden...
Dag 21 – Det jag älskar.
Dag 22 – Det här gör mig fundersam.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – Min favorit film och låt.
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats.
Dag 28 – Det här saknar jag mest.
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – När jag blir stor.


Tänkte börja med den här listan nu och kanske uppdaterar den varannan dag? Kommer ha en kategori som heter 30 dagar, där hittar ni det mesta ni vill/behöver veta om mig!

halv skoldag

Idag sluta jag skolan vid 11, härligt! men måste plugga lite hemma nu men jag redovisa matten imorse och det är sjukt skönt att ha det gjort känner jag! Ska väl gå ner och ta något att äta innan jag börjar med pluggandet, sätter nog på pirates ett tag också, hehe ;)

Imorgon är det fredag och nu börjar vi tagga lite till 100% vip med mina tjejor, Emma och Leyla! hoppas på en bra och rolig kväll med härligt folk!

Åh måste bara säga att jag kom hem till mitt städade rum som jag städa igår haha vilken känsla att gå in i rummet och se att det faktiskt finns en säng osv.

Bilden är snodd från emmaaa, såhär kommer våra klasströjor att se ut, härligt tryck? 

seg uppdatering

Känner att jag uppdaterar ganska så sällan men det kan ju bero på att jag har 2 veckor kvar  i skolan och är rejält stressad? Men ska försöka med bättre uppdatering! När jag kom hem låg spexfoto katalogen i brevlådan och jag bläddra igenom den direkt, ha-ha härligt! ;*

Nu sitter jag med godiiis bredvid mig som blev över från bion igår! Just det jag måste ju berätta hur det var!!

Åh var så himla glad och spänd när filmen precis börja och vi tog på oss 3D glasögonen, vilken känsla, efter ett halvårs väntan! kan inte sluta kolla på filmerna finns inget bättre! och filmen var dessutom hur bra som helst! Pirates of the caribbean 4 är ett måste att se! kärlek♥ Ni som tvekar att gå och se den, tveka inte.

Nu ska jag plugga matte, ikväll hoppas jag på att orka med en sprintur, men är juuu så trött efter att kommit hem halv 3 på natten från bion igår. Skriver senare, loooovar, ska bli bättre på det här nu :)
dampar även på min webbcamera som aldrig vill funka!






mot filmstaden

Sitter här med ellen babe bredvid mig & vi drar in till staden om några min med bussen, klockan är 11 och jag är inte ett dugg trött, men kommer nog va ganska slut inatt när jag kommer hem halv 3 och ska upp klockan 7 på morgonen. Hoppas på att filmen är lika bra som dom andra! VÄRLDENS UNDEBARASTE FILM, PIRATES OF THE CARIBBEAN!
Skriver imorgon! väntat på det här ett halvår och nu är det en timma kvar, wuhuu kommer bli hur mysigt som helst.

Nu måste vi oss mot bussen, puss älskar er;*


inatt smäller det

Idag i skolan har jag pluggat som aldrig förr tror jag hehe. men känns så skönt att få sakerna gjort så man slipper gå och tänka mer på det! Har sovit mellan 5 & 7 och nu sitter jag och taggar till Pirates of the caribbean filmen klockan 12 inatt på Sf bio med bästavän i 3D!!
Eftersom filmen är 2 timmar och 20 min lång kommer den vara slut halv 3 ungefär, sen ska jag hem och sova i 3 timmar? sedan upp för att gå till skolan en hel dag, snark. Men gud vad jag har längtat efter den här dagen, älsklings film!!

Inatt smäller det..premiären av Pirates of the caribbean, men nu måste jag plugga lite sedan bada. puss


time to sleep

Nu känner jag att jag pluggat klart för ikväll, plugga in lite musik till provet imorgon, wish me good luck!
Imorgon kommer jag även tipsa om vad jag använer för hårpodukter.




Sov gott!

ryser till låtarna

Eftersom jag är så beroende av filmen älskar jag även låtarna,förnär man gillar filmen så mycket som jag gör och är så insatt i den så kopplar man låtarna till olika saker. & jag är så himla taggad till imorgon, har väntat i ett halvår på det här! haha ni kanske förstår att jag älskar den här filmen men är någon annan! underbar humor i den också! kärlek.


Trailer, on strangers tides




finns masa mer låtar men det här är mina älsklinar

pirates of the caribbean ♥

Jag skulle aldrig klara mig utan min tv i mitt rum eller min 1.20 säng, när jag också samtidigt ser på världens underbarste finaste film,pirates of the caribbean kan det inte bli mycket bättre. När jag även ska på världspremiären av pirates of the caribbean 4 - on strangers tides imorgon klockan 23.59!

& min helg ser ut och bli amazing, och är inte lika stressad över skolan längre. Kan lugnt säga att mitt liv leker just nu!


kärlek till filmen, finns seriöst inget underbarare♥
btw just nu på tv 3 går pirates of the caribbean 1 - The course of the black pearl!





vad är en sommar utan dig

skön och enkel outfit

tunna leggins h&m | shorts monki | tröja gina | ring guldfynd


måndagen värsta dagen

Man är alltid lika trött & seg varje måndag! Idag kom jag bara en timma försent, och plugga knappt nånting i skolan eftersom jag var så himlans trött, kändes ovärt att ens åka till skolan. Men på lunchen gick jag med mina tjejer till mc, Emma och Eve.

Satt kvar till 3 i skolan och hade ph, snacka om hur många skoldagar det är kvar. så måste planera in varenda dag nu fram till skolavslutningen, hur stressande är inte det? Men sånt är livet.
Får tänka på att det snart är sommarlov och då kan jag chilla hur mycket somhelst eftersomdet är gymnasiet som gäller till hösten, kan ju lika gärna plugga gärnet nu i några veckor till!
Efter skolan gick jag med Edvin en bit, besta du.

NU tänkte jag ladda ner Håkan bråkan och Josef, och rensa huvudet på plugg, underbar film haha. Dagens outfit kommer också upp strax :)

hur söt som helst? heho


försov mig

Åhh första gången jag tänkte komma i tid & faktiskt ville det! Men nej det gick inte, utan då stänger jag av klockan när den ringer och somnar om till 8 när man ingentligen skulle gått upp halv 7, såå trött jag blir på mig själv.

Kollade nyss hur vädret skulle bli idag, och det såg inte så bra ut. nu blir det även problem med att välja en bra outfit till dagen!

Men nu måste jag ner och slänga i mig lite frukost! 

ikano


"Skjorta" från Gina Tricot för 149 kr


Klänning från MQ för 599 kr

Den här klänningen ska jag antadligen ha på skolavslutningen, uppdaterar om jag köper någon annan. Men gillar den verkligen med volangerna.

godmorgon

Vaknade för en stund sedan och den här dagen började bättre än den igår :D Åt nyss god frukost och om någon timma ska jag & mamma iväg och kolla på avslutningsklänning! Kanske även åker till Ikea idag, men vi hörs under dagen älskade läsare.

Måste rensa min data idag också, den går fööör segt! Längtar till macbooken i höst.

allt för härlig låt (finns inte på youtube)
http://open.spotify.com/track/4gIh5bP0Ya1PRjqLBG1OEs


godnatt

Jaha då var mello slut för den här gången & Sverige kompå trejde plats, sjukt bra ändå, underbara Eric!
Men rejält irriterande att det var svenskar som hade skrivit vinnarlåten, då kunde lika gärna vi fått vunnit hehe.

heting


om sanningen ska fram

Kom nyss hem från min underbara vän Ellen jansson, vi kolla på mello & Eric var ju grym hoppas han kommer långt nu bara (det förtjänar han), ska nog sätta på teven i mitt rum oh följa han!
Men allafall, så lyssna vi på låtar som man älskade för 7 år sedan? haha
alltid lika mys med dig hjärtat mitt!

Men är fortfarande depp över att jag inte fick träffa min Rodney ikväll, kommer ha ångest ett långt tag fram. Får nöja mej med bilder på han, suck. Om du nånsin kommer se det här Rodney så ska du veta att du är amazing, hehe.
och ni får nöja er med en trött bild på mig.

- det är som om hela livet är på gång



rodney♥

ÅÅH eve ringer och säger att älsklings Rodney från bb är i skärblacka, och jag kan inte sluta tjuta VAFAAN gör jag hemma? men jag hinner inte heller åka dit, faaaaaan ååh ångest!!
Dröm att träffa han i verkligheten, klarar seriöst inte av att höra att eve ser han just nu. får panik, då menar jag panik,jag vill ju meeeed krama han! :'( går inte beskriva hur besviken jag är på mig själv.
finaste som finns, åh kan inte sluta gråta, vill träffa han!! :'( :'(




hela kroppen undrar vad du gjort

Kan börja med att säga att dagen absolut inte blev somden var tänkt, ibland suger livet. Allafall så börja min morgon med att jag var döds trött men tvinga upp mig vid halv 9 eftersom jag skulle cykla iväg till stallet vid tjugo i! När jag väl kommer dit har jag glömt massa hemma som gör mig irriterad, senare blir jag upprörd för en sak jag inte tänker ta upp här, senare får jag reda på att jag inte kan rida Pralin på programridningen eftersom han varit hos tandläkaren (och inte kunde ha bett), red bebis norbert istället men eftersom jag var på så dålkigt humör orkade jag inte bry mig speciellt mycket om hur det gick, så det gick som det gick. gick väl ganska bra ändå.

Det blir heller inget blacka ikväll, har bara ingen lust.
Känner att jag inte ska plåga er mer med mitt humör just nu, skriver när jag orkar senare. Går väl ut & solar nu!
Det enda som känns bra nu är att vara hemma själv medans dom andra är ute i gryt, fast där vill jag ju med vara..


Tänkte dra igång nån slags tävling på bloggen, t.ex. en läkning till din blogg? vill ju helst ha några som är med då, men får se senare hur det blir med den saken.

behöver inte vara seriös hela tiden

Det här håller inte jag måste sova NU eftersom jag ska upp till stallet vid 8 imorgon! men nejnej istället sitter jag & glor på bb som den nörd jag är i min ensamhet.men nu tänkte jag bädda ner mig i min säng med min älskade godispåse. Imorgon rider jag ryttartestet haha och har inte tränat på programmet, smart tjej? men får kolla igenom det imorgon & hoppas på att Pralinis är dutti imorgon, men det är han ju alltid annars, älskade ponny!

Kom och tänka på en sak förut.. om 1 år vet man ju aldrig vart man är, hur man ser ut, eller nånting egentligen, ganska chill fast skrämmande ju. Tänker ju på hur allt var för ett år sedan i mitt liv och ingenting är sig likt. Tänk liksom om 1 år går jag på gymnasiet.

Men nu ska vi inte tänka på det! Nu ska vi börja tagga lite smått inför blacka imorgon med emma och alexandra, mys. Nu ska jag dra mig bort från datan tänkte jag, hörs!

- du lova mig att alltid stanna kvar, för jag är svag utan dig min vän.




känslorna känns som en sång

Ifall jag är seg på att svara på sms eller ifall jag inte har era nr så är det för att jag har en gammal mobil (tegelsten) som jag ska ha till sommarlover börjar för min HTC är inne på lagning, suck. Blir helt galen utan facebook i mobilen!





släkten är här

Kom hem från en härlig dag med min Emma för en timma sedan. Först drog vi in till staden & gick oh kollade lite på kläder sen vidare till linskliniken, jag fixa linserna på 10 min sedan hann vi med bussen som gick 14.10 till Söderköping. Vi gick såklart till smultronstället & åt massa glass, super gott och mysigt! emmis du är det bästa som finns.

NU är släkten här och firar min pappa :) jag och syster sitter på mitt rum med Thilda & Harald och ser på nanny mcphee, hehe kommer ihåg när jag och eve såg den på bio, long time ago hjärtat!
Har dessutom ingen aning om vad som händer ikväll, är seg men vill ändå hitta på något.


Ha en bra kväll så hörs vi senare



min fina vän

Idag vaknade jag & emma vid halv 9, jag fixa iordning mej lite och åkte in till skolan för att redovisa kemin som gick bra. När jag kom tillbaka hem till emmis hade hon gjort mat till oss, duktiga du! :D Blev ju ändå fint väder ute, eller det är okej, bara det inte regnar! ;)

Nu sitter jag och kollar igenom gammla bilder på emmas data medans emma är i duchsen. Kan ju säga att man har förändrats rejält mycket under åren. men det är väl bra det ha-ha.
Hittade bland annat dom här bilderna, du är så himla bra mitt hjärta går inte beskriva i ord hur mycke du betyder för mig!


vilka minnen



i lindö

Sitter i emmis rum nu & är trööööött, kom hem för nån timma sedan från slipen där vi träffa philip, calle, philip, fredrik, petter & johan :) härliga killar!

Körde även moppe idag med grym är jag hehe och grymt kul! Nu måste jag plugga fossila bränslen till imorgon, kul, nej vill ju sova.


that should be me making you laugh





min torsdag

Idag har det även varit en skööön dag! Efter skolan cyklade jag hem med ellen babe. Men imorgon måste jag till skolan klockan 10 eftersom jag skit i att plugga till kemi kompleteringen idag så får redovisa det imorgon (när vi är lediga) min klant.
Nu ska jag ringa emmis sedan ta mig en ducsh & ikväll sover jag förmodligen hos emmis!
Imorgon ska jag och mitt hjärta till smultronstället om det blir bra väder osv :)

tråkigt inlägg utan bilder


förlåt för dålig uppdatering

Vill börja med att säga att min fina kanin försvann för exakt 1 år sedan igår, den värsta dagen jag gått igenom i hela mitt liv. Och om det var en kanin? Molly mitt älskade hjärta du kommer alltid finnas där så nära mig även fast du är så långt bort, jag vet att du har det bra♥
tycker det är jätte jobbigt när ett djur försvinner ur ens liv, det betyder massa. hoppas nån förstår mig.
(kommer bild på henne ikväll när jag hittat mitt usb)







bikinin på

Idag har det varit en bra dag med cykling från & till skolan i varma Norrköping. Hade även NP i matte på förmiddagen, det gick som det gick.

Nu är bikinin på och jag ligger och jobbar på brännan på altanen ;)
Måste bara tillägda att jag somna 8 igår pågrund av huvudvärken och sov sedan hela natten hur skönt som helst!

PAPPA FYLLER ÅR IDAG, GRATTIS!! :D Blir att grilla och ha det skönt ikväll i det underbara vädret! :)


sommar




hemma efter skolan, frissan

Hemma efter en seg dag med huvudvärk. Men nu har jag klippt & färgat mitt hår hos världens bästa Johanna på Norrköpings Hair Fashion! Verkligen att rekommendera :D Jätte nöjd med resultatet! (före och efterbild kommer ikväll) klippte topparna om ni undrar ;)


ge mig blå linser



dålig dag

Kan lugnt säga att det här har varit världens sämsta dag, kom 1 timma försent, inte nöjd med dagens facelook men är för det mesta aldrig det. allafall så har jag inte ätit något på hela dagen heller & jag ska liksom till frissan klockan 3 & färga och klippa mig som tar minst 2 timmar, kommer hungra ihjäl. men världens underbaraste vän ellen köpte en smörgås till mig i cafeet eftersom jag vägrar gå själv på stan & äta! :)

Har nu världens huvudvärk också, hela huvet spänner. Men vi hörs efter frissan ikväll, puss

mot skolan

vem fan vill leva och se ut såhär? gråta kväll och morgon när man ser sig i spegeln, jag vill inte ha det så.


en miljon på banken men ingenting att leva för

Hemma från en springrunda med syster, när jag kom hem gjorde jag lite övningar & nu tänkte jag ta en svalkande ducsh, alltid lika skön känsla efter en härlig springtur!

Det här meddelandet fick jag se nu när jag logga in..
  • Vi har haft driftproblem under helgen som nu är lösta, för er som fortfarande har problem så hittar ni information och lösningar på problemen här: http://faq.blogg.se/2011/may/driftmeddelande.html

    Vi beklagar detta och tackar för ert tålamod.

    JAA, JAG MÄRKTE DET IGÅR! MEN NU FUNKAR ALLT PÅ MIN BLOGG ALLAFALL, SKÖNT :)

  • emmis din söta

    eve & emma

    philip & edviiin



     


    hej sommaren

    Idag har varit en allmänt skön dag! börja skoldagen med att sitta i parken med emma, amanda & alva och ha det överdrivet skönt i solen, sedan stan en snabbis & efter det idrott ute.

    Nu har jag pressat på altanen nån timma och ska snart dra mig mot min systers skola för någon sak? mys. eller.

    Men vi hörs ikväll babes

    imorgon blir det färgning & klippning hos frissan!

    på vägen till skolan

    Sitter nu på cykeln & bloggar, cool som jag är. Idag har jag på mig shorts utan nåt under och det är varmt! Är så himla glad att min Blogg funkar igen, satt & tjöt igar när det krångla men sån är jag, nu måste jag cykla på för börja för en kvart sedan, puss!

    blogg.se krånglar

    bloggen krånglar massa när jag håller på att byta design, är klar ikväll ifall nån undrar, i värsta fall får jag helt enkelt radera den här bloggen & göra en ny eftersom det inte verkar funka. men hoppas verkligen det funkar eftersom jag bloggat på den här över 1 år!!

    bryter ihop NU ! det funkar ju inte, blogg.se kan dra åt h*elvete

    veckans fråga avslutad

    Fråga - vem kommer vinna big brother 2011?

    Alternativen -
    Christian
    Sara
    Peter
    Martin
    Madelene
    Gurkan
    Katerina
    Simon

    flest röster fick Simon & på andra plats kom Martin, själv vill jag se Martin och Christian i final :D

    Ikväll står det mellan Peter, Gurkan och Katerina!
    Vem tycker ni ska åka ut ikväll?






    stand by my side

    Vakna för en stund sen, så härligt med sovmorgon! Men nu ska jag städa och fixa lite sedan gå ut på altanen & ha det skönt. Måste bara säga att klassresan kommer bli hur bra som helst & jag kommer sakna min klass massa.

    bilder från igår med eve, bästa vi








    stay right next to you

    Klockan är nu kvart över tolv & kom nyss hem från eve, haha mörkrädd som jag är cykla jag som en galning hem, eftersom hon bor på landet utan lampor..men jag sitter här levande. När jag kommer hem är bara syster hemma med wilma & jag fick lite lust att "skrämma" dom så gick runt till baksidan och ah haha therese reagera efter 5 min?

    Kvällen med eve var chiiiill, finns inget som våran vänskap.

    Har sovmorgon imorgon, ush så skönt, hoppas även mitt hjärta emma har det bra i stockholm :)




    lördag

    Vakn klockan 7 & mamma skjutsa mig till stallet vid 8, red vid 9 och Pralin gick hur fint som helst, älskade ponny, jag älskar dig. Kom hem från stallet vid 3, somna på altanen i solen en stund förut. Nu är klockan 6 & jag har precis ätit en Hawaii pizza och är proppmätt nu!!

    Eve undra om jag ville komma ut till henne ikväll, är ju ändå ensam hemma, så får se om jag drar dit :) men känner att jag måste ducha först hehe. hon kommer mörda mig, men sånt händer.

    inga bilder för tillfället
    HÖRS IKVÄLL!

    mot sängen

    Drar mig mot sängen nu, hörs imorgon eftermiddag eftersom jag är i stallet mellan 08.00 & 15.00! Blir en chill kväll ensam hemma imorgon.

    PUSS SOV GOTT, LOVE YOU ALL


    skulle inte sitta helt fel

    Allt är från www.modekungen.se , tillsammans blir allt 7 200 kr & jag känner att jag inte har den ekonomin nu haha! men riktigt snygga kläder och man kan köpa något av det! :) riktigt kär i USA tröjan & jeansvästen.


    1 måndad kvar

    Japp det är ca en månad kvar till sommarlov, underbart!

    Men idag var det skola som vanligt & spanskan gick skit men nu tänker vi inte på det. Ehm jag har även underbara vänner som heter philip & calle som facerapar mig 24/7!
    ajaa cykelturen hem blev som den blev eftersom jag åkte med ellen babe hehe, hon fick punka vid hageby & det är liksom halvvägs hem så vi körde våran style. hon satt på min pakethållare och håller sin cykel bredvid sig medans jag cyklar, snark haha nae men vi cykla vidare men stanna vid ica & jag handla lite smågodis som jag inte ätit på super duper länge och när man inte ätit det på länge är det super duper gott!!

    Kolla bloggen senare så ni inte missar 3 videos (stavning) från dagen! :)

    Nu ska jag ta det allmänt lugnt ute på altanen i shorts & linne med musik i öronen och godis påse bredvid mig ;)
    -vad livet kan vara härligt ibland! man behöver inte mycket för att må bra det räcker att bara ha det bra som det är.







    tjobreskitungevälkommentillsverigedutrorattduärfinmenduliknarmrbean

    heeeeeeeej evebabe här!

    min blogg äger men inte för tillfället

    ska börja blogga ordentligt igen på måndag så då får ni kolla

    http://evelinasigurjonsdottir.blogg.se

    det är jag som är på videorna nedanför, fan va gulligt

    känns bra att johanna la upp en video på mig när jag bytte om

    men har tagit bort den nu, niiiiiice

    sitter nu i skolan med aset och pluggar galet

    besök min blogg frm måndag

    puuuuuusssssss

    Tumblr_lkpdh8md0n1qivv25o1_500_large
    Tumblr_lk5yctruvi1qzc6foo1_500_large
    we♥it.com jaaaaaao

     


    home

    Ska sätta på tv för att kolla på bb om 10 min, åkte till tessan förut & sedan vidare för att kolla på match mellan smedby och åby. Dagen har varit och jag hoppas på ett bra resultat av np i matte nu. Ehm sov i 3 timmar förut så kommer ha svårt att somna ikväll, så kommer nog ett inlägg senare!

    Ha en bra kväll, puss


    bilder & video dagen

    Tog en snabbis på lunchen med eve idag & det blev några filmer haha! ååh filmerna blev fel vända också, great.





    torsdag

    Börjar närma oss helgen & det blir en lugn helg bara stallet hela dagen på lördag inplanerad! Kom hem från skolan för en stund sen & ska plugga nu innan jag träffar Tessan vid 5, vi drar kanske & kollar på när smedby spelar match mot några? hehe

    skriver senare när jag känner för det :)
    ego





    jag är föralltid din vän

    Har tänkt igenom mitt liv under den här dagen & rensat huvet,låter skjukt men gör ofta det & måste hitta mig själv. Skolan tar död på mig just nu också. Men nu är det slut på allt deppande och allt deppskrivande, den som kollar i bagspegeln för ofta har mer chans att hamna i diket. Men nu mår jag allafall bättre och måste bara säga att jag har en underbar vän som heter ellen jansson och vill bara säga grattis till henne & jocke!

    Hade världens huvudvärk förut men den börjar gå över nu, ska ta en promenad senare tänkte jag :)
    Vid 10 blir det som vanligt att sätta på tv11 för att kolla på älskade bb. Imorgon är det skola som vanligt och nationella prov i matte, hoppas verkligen på att det ska gå bra! Måste hitta en bra design också, är rejält trött på den här skiten hehe!

    Ha en skön kväll!


    uttråkad tjej ;)


    videoinlägg

    Veckans fråga var vad vill ni se mer av på bloggen?
    & ni rösta fram videoinlägg!
    och om ni undrar vilken fråga det var så har jag börjat med en fråga varannan vecka & frågan finns på vänster sida av bloggen under texten om min blogg & mig själv!

    Så har nu gjort ett men får ångest när jag kollar på det men här har ni det, tycker det är pinsamt men så himla mycket roligar och skönare än att skriva :) Trodde ni aldrig om mig? nae inte jag heller. Känner att jag måste uppdatera min blogg med lite nya & roliga saker hehe!



    Nu finns en ny fråga uppe, bara klicka på ett svar ni själva vill!

    yees

    fortfarande hemma med ångest. är på botten nu. allt skiter sig. skolan,vänner,ridningen,självförtoendet.
    Men man ska absolut inte se på det negativa utan det positiva och det är att jag har några äkta vänner som jag älskar över hela mitt hjärta & det är snart sommar och nästa vecka blir det färgning hos frissan och jag har bestämmt mig för att sluta äta onyttigt!

    Jag är som jag är bara acceptera annars kan ni dra, tills jag hittat mig själv! tycker själv det är jobbigt mitt liv går upp och ner hela tiden ibland kan jag vara den lyckligaste personen i världen och ibland kan vekligen allt då menar jag allt vara på botten! en hund i mitt liv skulle vara det underbaraste. men nae inte det heller. 

    Men nu måste jag plugga järnet och klockan 4 åker jag till min favvo plats, stallet, puss!


    onsdags morgon

    Vakna på fel sida idag & ser inget bra med dagen, ser hemsk ut, det snöar ute, cykla till skolan. nej ush jag klarar mej från det där helst. Åh börja för en kvart sen & sitter hemma för tänker inte visa mej såhär i skolan idag!

    just nu

    trött på allt, på livet just nu.

    stuff I wanted


    Dom här sakerna skulle inte sitta fel att ha! hoppas på att kunna pricka för lite innan sommaren hehe! I want money.


    wonderful





    Nu


    söt söt söt



    Världens sötaste ulrik!

    skype

    Har nu skaffat skype igen eftersom jag är så klantig som glömmde bort lösen & användarnamn!

    lägg till jjohannaohlin :)

    Allafall så sitter jag i badet nu & värmer mig efter en kaaall dag, när jag kommer upp får jag inte glömma att ringa amanda. Somna också 2 timmar förut, tröööött!
    Puss!


    heej!

    Imorse när jag vakna kom mamma in i rummet och sa att det snöa, fick panik och hoppa upp ur sängen eftersom jag inte trodde det var sant & så kollar jag ut pch ser vita flingor från himlen! gash fick ångest direkt!

    Men jag cyklade trots allt till skolan och frös som f*n.
    Nu sitter jag allafall här hemma efter en rätt chill dag i skolan & ser på älskade bb och tänkte ta fram och plugga lite musik senare!

    Har även himla ont i huvet så kommer nog somna ett tag också, hörs senare puss

    mitt liv mitt allt



    skön låt

    let's do it tonight

    Äntligen sitter jag framör datan & känner lättnad efter att ha lämnat in det jag skulle. Satt kvar i skolan till halv 5 idag & gick sedan till mammas jobb i spöregn & hagel i jeansjacka, aj säger jag bara!

    Känner för ny design igen..

    Allafall så blir jag lite panikslagen här hemma när min spotify slutar funka eftersom dom ändrat på det nu att man får lyssna ett antal timmar & ett antal gånger på en låt! Så nästa är att skaffa ett spotify premium.

    just nu

    -håll i mig och släpp aldrig taget





    måndag

    Min måndag börja bra, fixa mig & eve kom sedan och hämta mig. Gick på stan på lunchen med evsi och just nu sitter jag självi skolan eftersom klockan är snart 16.00 & alla har slutat men duktiga jag sitter kvar & gör klart en uppgift! Får se om jag går till stadiums kontor sedan och blir hemskjutsad av mamma :)

    Åhh jag vill även ha en Iphone 4, är ganska trött på min HTC nu och jag tror det blir en Iphone 4 till sommaren.

    ha-ha måste bara  berätta en sak, nicole älskling satt kvar med mig så hon tog min mobil & hörlurar och lyssna på musik och la ner huvet på väskan sen somnar hon, sen efter 10 min kanske vaknar hon med världens ryck &  jag blev så himla rädd& sjuorna bredvid tyckte vi va störda eller nåt haha? nae men vad söt hon var då, haha typ som om inte visste vart hon var när hon vakna, PUSS på dig mitt hjärta!

    Men måste plugga nu nu nu hörs, puss

    ny vecka nya tag!

    Idag har det varit en väldigt chill dag. Va hemma & glodde in i datan tills eve ringde & tvinga med mej till lindö. trodde vi skulle träffa calle och blom men nejnej vi åkte till petter där det även var lite människor, några drack & några chillade? petter decka allafall framför datan, mysig söndag:)

    Allafall så drog vi därifrån vid 10 så att jag hann hem till big brother & det var rätt att sonia åkte ut!
    Och f*n vad grym RODNEY var på livesändningen, helt rätt roddan♥

    Nu ska jag sova, min säng i mitt hjärta just nu. Hörs imorgon och nu j*vlar ska jag ta tag i mina skolarbeten som ska lämnas in innan sommaren! puss

    bilder tagna från förra helgen




    stämmningen stiger..

    Vem åker ut ur big brother huset ikväll, eftersom alla är nominerde!
    Själv tycker jag Simon ska ut.

    Just nu ligger jag allafall i sängen med pirates of the caribbean film på & somnar vilken sekund som helst ;)

    bilder från mysig helg

    Nu är den här valborgen avklarad också, tycker inte det är nåt speciellt med valborg men det är mysigt att träffa vänner då. Allafall så var jag ju ute i Ljunga igår med bästa boysen & fredrik lät mig köra hans moppe, hehe kuul!

    Har ju inte lagt ut några bilder på senaste tiden men här kommer bilder från helgen!






    RSS 2.0